HerNews.gr
Social News Ελλάδα

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία- Άλλαξαν εισιτήρια τελευταία στιγμή

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Μια ακόμη τραγική ιστορία που αφορά τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα έρχεται στο φως και σοκάρει. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος και η σύντροφος του Κατερίνα Δαλάκα είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με το μοιραίο αυτό δρομολόγιο της Hellenic Train με κατεύθυνση το πατρικό σπίτι της Κατερίνας που βρίσκεται στην Κατερίνη.

Όπως ο ίδιος ο Δημήτρης Φιντιρίκος γνωστοποίησε μέσα από ένα Instagram story, το ζευγάρι άλλαξε τελευταία στιγμή τα εισητήρια του με σκοπό να ταξιδέψουν σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου.

 «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό» έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρτα: Από θερμοπληξία και ασφυξία ξεψύχησε το βρέφος – Θα βαφτιστεί πριν την κηδεία

Vip Group

Εριέττα Κούρκουλου: «Ακόμη κοιτάζω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας» – Το βίντεο που συγκινείται

HerNews ka

Jennifer Lopez: Εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο στον σύζυγό της Ben Affleck για τα γενέθλιά του – “Σ ‘αγαπώ”

HerNews ka