HerNews.gr
Social News

Εριέττα Κούρκουλου: «Ακόμη κοιτάζω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας» – Το βίντεο που συγκινείται

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, καθώς όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Παρασκευής 14/7, σαν σήμερα έμαθε πριν από δυο χρόνια ότι είναι έγκυος.

Με μια selfie φωτογραφία της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, η Εριέττα Κούρκουλου γράφει: «Σαν σήμερα 2 χρόνια πριν μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς. Ακόμη κοιτάζω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας».

Σε επόμενο Story της, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανέβασε ένα βίντεο που την δείχνει να ανακοινώνει συγκινημένη την εγκυμοσύνη της.

Τέλος, η Εριέττα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Και ενώ η καρδιά μου γεμίζει φως σήμερα, δεν θα ξεχάσω ποτέ το σκοτάδι. Δεν θα σταματήσω να σκέφτομαι τα γυναίκες που ακόμη παλεύουν, ακόμα πονάνε… που ακόμη φοβούνται μέχρι και την ελπίδα μιας θετικής χοριακής. Είμαι μαζί σας! Θα είμαι πάντα μαζί σας γιατί ήμουν και είμαι μία από εσάς. Μανούλες είσαστε ήδη και το παιδάκι σας θα έρθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

Και πρόσθεσε: «Και ενώ η λέξη αγάπη ίσως να ακούγεται υπερβολική για να την χρησιμοποιώ για γυναίκες που μπορεί να μην γνωρίζω κάν, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ πραγματικά  και ειλικρινά! Μας συνδέει κάτι τόσο δυνατό που δεν περιγράφεται με λόγια. Το παιδάκι μου το χρωστάω (και θα το λέω πάντα) στη δική σας υποστήριξη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Σκεφτόμουν μέχρι & μια γουλιά κρασί που ήπια, ότι σκότωσα το μωρό μου»

HerNews ka

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα: Έρχονται στην Ελλάδα – Η ανάρτηση στο instagram

Her News

Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»

Her News b