HerNews.gr
Ελλάδα

Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς – Εκείνη σκοτώθηκε, ο άντρας της σώθηκε επειδή πήγε τουαλέτα – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Οι οικογένειες και τα οικεία πρόσωπα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θρηνούν για τους αγαπημένους τους.

Σήμερα, Παρασκευή στις 4 θα πουν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι στον ιερό ναό Αγίας Άννας ,στην Κατερίνη, στην 34χρονη Αθηνά που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση τρένων.

Η Αθηνά, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις δύο ετών, βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

_____________

Ο άντρας της σώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ο σύζυγος της Αθηνάς σηκώθηκε από το κάθισμά του για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σύγκρουση των τρένων τον βρήκε όρθιο, ενώ βάδιζε σε άλλο βαγόνι. Από την πτώση του έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του.

Η αγαπημένη του Αθηνά, την οποία άφησε για λίγα λεπτά για να μετακινηθεί στο τέταρτο βαγόνι ήταν στους αγνοούμενους μέχρι χθες, Πέμπτη, οπότε και η σορός της αναγνωρίστηκε, ενώ ο Νίκος νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Pirola»

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η ευρωβουλευτής – Ερευνάται για σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατάρ

Her News

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου βοήθησε άτομο με αυτισμό που βρέθηκε στη μέση του δρόμου

HerNews ka