HerNews.gr
Social News

Rihanna: Μοιράστηκε αξιολάτρευτες νέες φωτογραφίες και βίντεο του 10 μηνών γιου της

Ο γιος της Rihanna είναι ήδη ο μεγαλύτερος θαυμαστής της μαμάς του.

Στις 5 Μαρτίου, η Rihanna  μοιράστηκε δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο του 10 μηνών γιου της στο Instagram και πριν ρωτήσετε δεν αποκάλυψε το όνομά του.

Ενώ η Rihanna αναφερόταν στο πρώτο της παιδί ως «μωρό» στο πρόσφατο  εξώφυλλό τους στη Vogue , το αποκάλεσε «ο χοντρός μου» στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της.

Στην πρώτη φωτογραφία, το αγοράκι φαίνεται να δακρύζει κοιτάζοντας την κάμερα, κάτι που εξηγεί τη λεζάντα της ανάρτησης, «ο γιος μου όταν έμαθε ότι το αδερφάκι του θα πάει στα Όσκαρ και όχι εκείνος». Η Rihanna, η οποία αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της  κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Super Bowl τον Φεβρουάριο, θα επιστρέψει σύντομα στη σκηνή στα Βραβεία Όσκαρ στις 12 Μαρτίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Φέτος, η Rihanna είναι επίσης υποψήφια για το πρώτο της Όσκαρ και ο γιος της είναι ξεκάθαρο ότι την θαυμάζει. Στην τρίτη διαφάνεια, μια νεότερη εκδοχή του μικρού αγοριού εμφανίζεται εντελώς ενθουσιασμένο από τα πλάνα της μαμάς του.

Η Rihanna και ο A$AP Rocky  καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Μάιο του 2022, αλλά δεν μοιράστηκαν το πρόσωπό του με τους θαυμαστές τους μέχρι την ηλικία των επτά μηνών. «Κρατούν τα πράγματα χαμηλών τόνων για να μπορούν να απολαύσουν τη μικρή τους οικογένεια», είπε μια πηγή στο  Entertainment Tonight  τον Αύγουστο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

«Η ιδιωτικότητα γίνεται όλο και πιο σημαντική για το ζευγάρι. Όταν ήταν μόνο οι δυο τους, έβγαιναν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας και αλληλεπιδρούσαν με τους θαυμαστές. Τώρα, με το μωρό, είναι λίγο πιο προστατευτικοί».

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στη  Vogue , η Rihanna αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύντροφός της δεν προσέλαβαν νταντάδες όταν έφεραν για πρώτη φορά τον γιο τους στο σπίτι από το νοσοκομείο. «Γυρίσαμε σπίτι [από το νοσοκομείο], δεν είχαμε κανέναν», είπε στο δημοσίευμα. «Ήμασταν μόνο εμείς ως γονείς και το μωρό μας. Φίλε, είσαι ζόμπι ως επί το πλείστον».

Η Rihanna περιέγραψε τον τοκετό ως μια «όμορφη» εμπειρία αλλά και μια πρόκληση.

“Δεν μπορώ να πιστέψω. Ουσιαστικά, από ένα άτομο έγινα δύο», είπε. «Μπαίνετε στο νοσοκομείο ως ζευγάρι και φεύγετε ως τριμελής οικογένεια. Και θεέ μου, αυτές οι πρώτες μέρες είναι τρελές. Δεν κοιμάσαι. Καθόλου. Ούτε κι αν το ήθελες».

Η Rihanna συνέχισε, «Απλώς περνάς τις φάσεις και ακόμα και τότε είσαι τόσο παρανοϊκός. Επειδή λες: Μας εμπιστεύτηκαν να γυρίσουμε σπίτι με αυτό το μωρό; Αυτή η νέα ζωή; Μαζί μας?” Άρχισε να γελάει: «Ούτε γιατρούς, ούτε νοσοκόμες, απλά… πάμε σπίτι;»

Τα πρωινά έγιναν το αγαπημένο μέρος της ημέρας της τραγουδίστριας. Είπε, «Θυμάμαι ότι στην αρχή έβαζα τη λεκάνη του στο μπάνιο και έκανα ντους και ήθελα να σκουπίζω την ομίχλη από [το γυαλί] μόνο και μόνο για να τον κοιτάξω».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nicki Minaj: Έκανε πλαστική επέμβαση αφαίρεσης στήθους – «Έπρεπε να είχα βιαστεί»

HerNews ka

Νατάσσα Μποφίλιου: Χαμός στο Twitter για τα πανάκριβα ρούχα της στο Λονδίνο- Τι απαντά

HerNews ka

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό

Her News