HerNews.gr
Μόδα

Victoria’s Secret Fashion Show: Επιστρέφει πιο ανανεωμένο & φρέσκο από ποτέ μετά από 4 χρόνια απουσίας

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret επιστρέφουν επιτέλους πίσω στη γη.

Ο λιανοπωλητής εσωρούχων ανακοίνωσε την επιστροφή του εμβληματικού του Victoria’s Secret Fashion Show κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για τα κέρδη του 2022 την Παρασκευή — αλλά οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν κάποιες αλλαγές στο σέξι θέαμα της πασαρέλας, το οποίο βρίσκεται σε παύση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Retail Dive, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει το fashion show της φέτος, αφού η κατακόρυφη πτώση των αξιολογήσεων και η κριτική για την έλλειψη φυλετικής και σωματικής ποικιλομορφίας ανάγκασαν την Victoria Secret να θέσει σε παύση την ετήσια εκδήλωση το 2019.

«Θα συνεχίσουμε να κλίνουμε στις δαπάνες μάρκετινγκ για να επενδύσουμε στην επιχείρηση, τόσο στην κορυφή όσο και για να υποστηρίξουμε τη νέα έκδοση της επίδειξης μόδας μας, η οποία πρόκειται να έρθει αργότερα φέτος», δήλωσε ο CFO της εταιρίας  Timothy Johnson στο τηλεφώνημα.

Η Victoria’s Secret δεν έχει ακόμη μοιραστεί τι θα περιλαμβάνει η «νέα έκδοση» της επίδειξης μόδας, αλλά η μάρκα μας λέει ότι η επίδειξη «θα αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα».

Σε μια  δήλωση που μοιράστηκε με τα ξένα μέσα η Victoria’s Secret γράφει ότι η εταιρεία θα διπλασιάσει τη δέσμευσή της να υπερασπιστεί τις γυναικείες φωνές και τις μοναδικές προοπτικές τους.

«Όπως έχουμε μοιραστεί προηγουμένως, η προβολή και η αποστολή της νέας επωνυμίας μας θα συνεχίσουν να είναι η κατευθυντήρια αρχή μας», συνεχίζει η δήλωση. «Αυτό θα μας οδηγήσει σε νέους χώρους, όπως η ανάκτηση ενός από τα καλύτερα ακίνητα μάρκετινγκ και ψυχαγωγίας μέχρι σήμερα και η ανανέωσή του ώστε να αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε περισσότερα  φέτος.”

Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret ξεκίνησε το 1997, με τα μοντέλα-βόμβα  συμπεριλαμβανομένων των Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Heidi Klum, Tyra Banks  και τις Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Kendall Jenner και πολλές άλλες με τα χρόνια.

Παρόλο που ήταν ένα σίγουρο μπόνους τηλεθέασης για χρόνια, η δημοτικότητα της επείδηξης υποχώρησε μετά το #MeToo, με αποτέλεσμα η εταιρεία να επανεκτιμήσει το Fashion Show.

Ενώ η επωνυμία άλλαξε τη στρατηγική μάρκετινγκ, ο Διευθύνων Σύμβουλός της παραδέχτηκε ότι η ανανέωση είναι ακόμη ένα έργο σε εξέλιξη.

«Πιστεύουμε ότι διανύουμε δύο χρόνια σε ένα πενταετές ταξίδι στην ανάκαμψη της επιχείρησής μας και έχουμε έναν σαφή οδικό χάρτη για να γίνουμε ο κορυφαίος λιανοπωλητής μόδας στον κόσμο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Victoria’s Secret, Μάρτιν Γουότερς, την Παρασκευή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Eyewear Trends: Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι

HerNewskl

Εντυπωσίασε στο πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για ακαταμάχητη εμφάνιση

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το tube top από τα Zara είναι ιδανικό για κάθε office look

HerNewskl