HerNews.gr
Μόδα

Εντυπωσίασε στο πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για ακαταμάχητη εμφάνιση

Ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά και λίγο αγχωτικό, καθώς προσπαθείτε να κάνετε καλή εντύπωση. Μία από τις βασικές ανησυχίες είναι το τι να φορέσετε.

Η εμφάνισή σας μπορεί να πεί πολλά για τον χαρακτήρα και το στυλ σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές μόδας για να εντυπωσιάσετε σε ένα πρώτο ραντεβού:

1. Επιλέξτε ένα σύνολο που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθετε άνετα στο ρούχο σας. Επιλέξτε κάτι που αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητά σας, αλλά και που σας επιτρέπει να κινείστε ελεύθερα.

When in Doubt, Get Dressed - Carol Davidson

2. Μην προσπαθήσετε υπερβολικά

Ένα φυσικό και απλό στυλ είναι πιο γοητευτικό από μία υπερβολική προσπάθεια. Προτιμήστε κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σας χωρίς να προσπαθούν πολύ.

3. Σκοτεινοί χρωματικοί τόνοι

Οι σκούροι χρωματικοί τόνοι όπως το μαύρο, το μπλε ή το βοτανικό πράσινο είναι κομψοί και δημιουργούν μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή.

4. Επενδύστε σε λεπτομέρειες

Μικρά στοιχεία μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό ρολόι μπορούν να προσθέσουν λάμψη στην εμφάνισή σας.

New Dress Code? – The Herriman Telegraph

5. Προσαρμοσμένο ντύσιμο

Προσαρμόστε την ενδυματολογική επιλογή σας στην δραστηριότητα του ραντεβού και τον τόπο που θα πάτε. Ένα κομψό φόρεμα για ένα ραντεβού σε ένα κομψό εστιατόριο μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή, ενώ ένα τζιν και μια μπλούζα μπορεί να είναι πιο κατάλληλα για ένα χαλαρό ραντεβού σε ένα καφέ.

6. Αυτοπεποίθηση

Το πιο σημαντικό αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε είναι η αυτοπεποίθησή σας. Φορέστε τα ρούχα σας με αυτοπεποίθηση και αισθανθείτε άνετα στο δέρμα σας. Η εκπέμπουσα αυτή αίσθηση ευκολίας και αυτοπεποίθησης θα κάνει την εμφάνισή σας αξέχαστη και θα σας βοηθήσει να αφήσετε μια θετική εντύπωση.

Winter coating: Αυτή είναι η πιο τοξική τάση στο dating

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Heidi Klum: Ποζάρει braless για το εξώφυλλο της Vogue Greece!

HerNews ka

Οι τάσεις χειμωνιάτικων παλτών που θα δείτε σε κάθε It-Girl φέτος

HerNews ka

Hailey Bieber: Πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του Calvin Klein

HerNews ka