HerNews.gr
Μόδα

Kaia Gerber: Το «Milk Bath» μανικιούρ της για το πάρτι της Vanity Fair είναι η πιο κομψή και μίνιμαλ επιλογή

Τα Όσκαρ του 2023 αφορούσαν εξίσου τη λάμψη και τη φυσική ομορφιά, με κάποιες σταρ να φορούν φορέματα με παγιέτες και άλλες να φτάνουν με ένα πιο φυσικό glam. Η Kaia Gerber φάνηκε να παντρεύει άψογα τις δύο τάσεις στο χθεσινοβραδινό Oscar πάρτι του Vanity Fair, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα και ένα σούπερ προσιτό μανικιούρ “milk bath”.

Η συνολική εμφάνιση της Gerber ούρλιαζε γοητεία της δεκαετίας του ’70 καθώς έφτασε στο after πάρτι φορώντας ένα κομψό φόρεμα Celine καλυμμένο με ασημί παγιέτες.Το φόρεμά της ήταν παλιό Χόλιγουντ, αλλά όχι με τον τυπικό τρόπο που συνοδεύει τη σιλουέτα Jessica Rabbit. 

Αντίθετα, είχε σχήμα boho παρόμοιο με το στιλ του LA της δεκαετίας του ’70, με λαιμόκοψη με καπίστρι και κρυφό κόψιμο στο μπούστο, μαζί με ένα μακρύ σκίσιμο μέχρι το πόδι της. Η στυλίστριά της, Danielle Goldberg , συνδύασε το στο λουκ μινιμαλιστικά, ενώ συνέχιζε να το κάνει pop με σκουλαρίκια με διαμάντια  και μαύρα πέδιλα.

Η διάσημη καλλιτέχνης νυχιών και η παγκόσμια πρέσβειρα του OPI,  Natalie Minerva , δημιούργησε ένα απαλό μανικιούρ “milk bath”  για τη Gerber που αντιπαραθέτει την κατά τα άλλα φανταχτερή εφαρμογή της τέλεια.

«Για την Kaia, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μανικιούρ «milk bath» για να συνδυάσουμε το ασημί φόρεμά της με ψηλό λαιμό», λέει η Μινέρβα.

«Το να αποτίσουμε φόρο τιμής στο στιλ των στάρλετ του Χόλιγουντ φάνηκε κατάλληλο για την εκδήλωση, έτσι κάναμε ένα κλασικό στρογγυλεμένο σχήμα νυχιών σε γαλακτώδες διάφανο. Συγκρατημένη και καθαρή, εκλεπτυσμένη και κομψή, με έναν προσαρμοσμένο συνδυασμό χρωμάτων μόνο για εκείνη.” συνέχισε.

Με “ατίθασα” μαλλιά που είναι γεμάτα όγκο, smokey brown  μάτια και γυαλιστερά γυμνά χείλη, το γενικό glam της Gerber είναι αυτό που πρέπει να στραφείτε όταν θέλετε να ντυθείτε όπως το αγαπημένο σας κορίτσι του LA της δεκαετίας του ’70 για κάθε περίσταση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που έγινε viral για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

HerNewskl

Camila Cabello: Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε την εμφάνιση της στα Grammys 2023;

HerNewskl

Κηδεία τέως βασιλιά: Πέρλες, βελούδο, Hermes και Dior είχαν την τιμητική τους – Οι εμφανίσεις των royals (Εικόνες)

HerNews ka