HerNews.gr
Διεθνή

Τομ Κρουζ: Δεν πήγε στα Όσκαρ για να μην συναντηθεί με την πρώην του Νικόλ Κίντμαν

Ο Τομ Κρουζ φέρεται να αισθάνεται την ανάγκη να μείνει μακριά από την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν.

Ο 60χρονος ηθοποιός του «Top Gun: Maverick» Τομ Κρουζ απουσίαζε αισθητά από τα Όσκαρ του 2023 την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι η ταινία ήταν υποψήφια για έξι βραβεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έκανε επειδή ήθελε να αποφύγει μια «άβολη σύγκρουση» με την Νικόλ Κίντμαν με την οποία έχει χωρίσει εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

«Ο Τομ δεν ήταν εκεί γιατί ήταν η Νικόλ και δεν ήθελε να έρθουν σε επίθεση», φέρεται να είπε μια πηγή στη Daily Mail τη Δευτέρα.

Ωστόσο, μέλη κοντά στον Κρουζ φέρεται να είπαν στο πρακτορείο ότι η απουσία του δεν ήταν «προσωπική» και αντ’ αυτού ήταν αποτέλεσμα ζητημάτων προγραμματισμού.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1990 και υιοθέτησε δύο παιδιά — την Isabella, τώρα 29 και τον Connor, τώρα 27.

Ο Τομ Κρουζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2001 , επικαλούμενος «ασυμβίβαστη διαφορά».

Η κίνηση άφησε την ηθοποιό του «Big Little Lies» σε απόλυτο «σοκ», καθώς οι θαυμαστές υποψιάζονταν ότι ο γάμος έληξε λόγω της άρνησής της να γίνει Σαηεντολόγος.

«Ξέρει γιατί, και ξέρω γιατί, [χωρίσαμε]»,  είπε ο Κρουζ στο Vanity Fair το 2013, υποσχόμενος να κρατήσει το σκεπτικό μυστικό. «Είναι η μητέρα των παιδιών μου και της εύχομαι να είναι καλά. Και νομίζω ότι απλά προχωράς.

«Και δεν το λέω επιπόλαια. Δεν το λέω με τίποτα», συνέχισε. «Τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και κάνεις ό,τι μπορείς, και με κάθε δυνατό τρόπο, και υπάρχει ένα σημείο στο οποίο μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσεις τη βάναυση πραγματικότητα».

Ο Κρουζ παντρεύτηκε έπειτα την ηθοποιό Κέιτι Χολμς, στις 18 Νοεμβρίου 2006. Το ζευγάρι έχει μια κόρη, τη Suri και χώρισαν τον Αύγουστο του 2012.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sinead O’Connor: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών

HerNews ka

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Κάνουν θραύση τα στιγμιότυπα του με μαγιό

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους στον γάμο τους

Her News b