HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βραβεία MAD 2023: Αποκλείστηκαν οι τράπερς Snik και Light

Ο Snik και ο Light δεν θα βρίσκονται στο line-up των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν όπως κάθε χρόνο στη φετινή 20η διοργάνωση των MAD VMA, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Breakfast@Star”.

Όπως είναι λογικό, η αιτία που o Snik και o Light βρίσκονται εκτός της μουσικής διοργάνωσης είναι ο έντονος περσινός τους διαπληκτισμός, ο οποίος κατέληξε σε ξυλοδαρμό και προκάλεσε την έντονη κατακραυγή όλων των παρευρισκόμενων καλλιτεχνών.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το εάν οι 2 τράπερς θα συμπεριληφθούν στις υποψηφιότητες των βραβείων

@marmer295 Καλά πήγε αυτό #madvma22 #snik #light #sniklight #lightsnik #paparizou ♬ original sound – marmer

@doctor.vlachakis Η στιγμή που Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια #madvma #madvma22 #mad #vma #snik #light #nerogreco #nerogreco_light #helenapaparizouofficial #trannos #madame #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Doctor Vlachakis

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο Μαρίνος Βυθούλκας αναφέρεται και στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα κάνει το comeback της στη σκηνή των μουσικών βραβείων, μετά τη γέννηση του παιδιού της, καθώς εκκρεμεί και μία περιοδεία στο εξωτερικό το ίδιο διάστημα.

Στη φετινή επετειακή διοργάνωση των 20ων MAD VMA ο παρουσιαστής θα είναι Θέμης Γεωργαντάς, χωρίς τη συμπαρουσίαση της Κόνι Μεταξά, όπως γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πέγκυ Ζήνα: “Ο Light είναι τράπερ, δεν είναι τραγουδιστής. Δεν είμαι αρνητική σε αυτό το είδος”

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη: Όσα αποκάλυψε για τον γάμο… έκπληξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη

HerNews ka

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Το “Ντόλτσε Βίτα” άφησε το λιθαράκι του ώστε να αποενοχοποιηθούν οι σχέσεις αγάπης με διαφορά ηλικίας»

Her News