HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Έβαζαν βάρδιες στον 59χρονο σταθμάρχη πριν λάβει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής του

Μία σημαντική αποκάλυψη που αφορά την τραγωδία στα Τέμπη και τον σταθμάρχη έκανε η εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα Νέα» η εκπαίδευση του σταθμάρχη της Λάρισας διήρκησε από το 1/8/2022 έως 23/1/2023.

Στις 23, 24 και 25 Ιανουαρίου ο σταθμάρχης δίνει εξετάσεις που αφορούν στην κυκλοφορία των συρμών, την ηλεκτροκίνηση κα τα συστήματα GSMR, δηλαδή το σύστημα σιδηροδρομικής κυκλοφορίας και ETCS, που είναι το ευρωπαϊκό σύστημα ελέγχου αμαξοστοιχιών.

Στις 26 Ιανουαρίου 2023 ο σταθμάρχης έχει κανονικά βάρδια ως σταθμάρχης, πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, και στις 28 Φεβρουαρίου 2023 έγινε το δυστύχημα με την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 24 Ιανουαρίου ο σταθμάρχης είχε βγάλει φωτογραφία με πέντε ακόμη άτομα και λέει ότι τελειώσανε και πιστοποιηθήκανε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Άρα δίνει τις εξετάσεις, δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ξεκινά βάρδιες. Έχουν βγει τα αποτελέσματα τώρα παιδιά; Πραγματικά απορώ… Φυσικά και θα τους το είπανε προφορικά γιατί τους βάλανε στις βάρδιες, χωρίς αποτελέσματα. Απίστευτο παιδιά, απίστευτο», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σα να έχεις κάνει τα μαθήματα οδήγησης, να μην έχεις δώσει εξετάσεις και να παίρνεις το αμάξι να βγαίνεις στο δρόμο και όποιος βρεθεί μπροστά σου…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάτρα: Ένας νεκρός, τραυματίες & εγκλωβισμένοι μετά από κατάρρευση γέφυρας – Τρεις συλλήψεις

HerNews ka

Politico: Η Σαουδική Αραβία θέλει το Μουντιάλ 2030 και προτίθεται να χρηματοδοτήσει γήπεδα στην Ελλάδα

HerNews ka

Εισαγγελέας: Πρόταση να κριθεί ένοχος ο Δ. Λιγνάδης για τους 3 από τους 4 βιασμούς

Her News