HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, χλεύαζα αυτά τα ζητήματα»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια του με τον καρκίνο, που τον έκανε να στραφεί στην θρησκεία.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», είπε για τον τρόπο που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, τη θρησκεία: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία».

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν»

«Η προσωπική μου γνώμη μέσα από τη δική μου προσωπική εμπειρία είναι ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός ή αν κάνεις γιόγκα.

Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει και που όλα είναι υλικά, διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας», δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Αντίνοος Αλμπάνης συμπλήρωσε:

«Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί.

Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το baby shower του μωρού τους και το σύμφωνο συμβίωσης

HerNewskl

Νίκος Βέρτης: «Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει λίγα από τα στοιχεία της μητέρας μας»

HerNews ka

Μαρίνα Σάττι: «Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες»

HerNews ka