HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Αλούπη: «Ένιωθα την ανάγκη να αποδείξω ότι δεν είμαι χαζή»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μίλησε και για την επιστροφή της στην Ελλάδα, αλλά και την κρίση στο γάμο της που την ανάγκασε να καταφύγει με τον σύζυγό της σε σύμβουλο γάμου.

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει πολύ και έπρεπε να πάω νοσοκομείο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα για τον κορονοϊό και λόγω της βίας ειδικά στα σχολεία», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Χριστίνα Αλούπη: Η εξομολόγηση για τον γάμο της

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στη συνέχεια για τον γάμο της: «Δεν μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στη σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, η Χριστίνα Αλούπη απάντησε: «Εάν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω, χαίρομαι που περνάνε τα χρόνια. Μακάρι να περάσουν άπειρα χρόνια και να γινώ μια γιαγιά».

Αναφορικά με την τηλεοπτική της παρουσία, η Χριστίνα Αλούπη είπε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι που μου ταιριάζει. Θα έκανα πρωινό ξανά αλλά όχι το ίδιο φυσικά. Ένιωθα την ανάγκη πως πρέπει να αποδείξω στους πάντες ότι δεν είμαι χαζή και δεν έβγαζα τον πραγματικό μου εαυτό προς τα έξω».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε: «Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δέχομαι για τα μάτια, όλα τα παίρνει η μπάλα, δεν έχω παράπονο. Δεν κάνω κατινιές, μια φορά είχα δει ένα μήνυμα από μακριά, δεν ψάχνω κινητά. Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, ένιωθα άσχημα δεν ήξερα τι να κάνω, μακριά από εμένα αυτά.

Έχω δηλώσει ελεύθερη ενώ ήμουν σε σχέση, ήταν στις αρχές που λες δεν ξέρω πού θα πάει και τι θα γίνει. Εννοείται έχω συνεργαστεί με πρόσωπο που δεν άντεχα να βλέπω, δεν το ήξερα πριν συνεργαστώ».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Τούνη: “Είναι η πιο ειλικρινής influencer. Δίνει ένα φοβερό μάθημα”

HerNewskl

«Famagusta»: Συγκινεί το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

HerNews ka

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξιδεύει με τη Βασιλική Τρουφάκου

Her News