HerNews.gr
Μόδα

Bubble Trend: Επιστρέφει δυναμικά γίνεται ξεκάθαρα το next big thing για την άνοιξη!

Το αγαπημένο girly και συκάτο bubble trend αφορά κυρίως η  bubble skirt είναι μια φούστα με έντονο όγκο στο κάτω μέρος, που δημιουργεί ένα bubble-like εφέ.

Bubble Trend

Είναι κοντή, συνήθως στα μέσα του μηρού ή λίγο πάνω από το γόνατο και έχει ένα άνετο, φουσκωτό στυλ που μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις. Μπορεί να φτιαχτεί από διάφορα υλικά, όπως δαντέλα, βελούδο ή καθαρό βαμβάκι, και συνδυάζεται συνήθως με cropped tops, αθλητικά παπούτσια ή ψηλοτάκουνα παπούτσια για μια πιο glam εμφάνιση.

Bubble Trend: Επιστρέφει δυναμικά γίνεται ξεκάθαρα το next big thing για την άνοιξη!

Η bubble skirt σήμερα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, φέρνοντας μια αίσθηση νοσταλγίας για την ανεμελιά και την ευτυχία των ’80s. Είναι ιδανική για να δώσει όγκο και να δημιουργήσει ένα girly και ρομαντικό look, αλλά μπορεί να φορεθεί και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις, συνδυασμένη με ένα στενό τοπ ή μπλούζα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Επιπλέον, υπάρχουν πλέον πολλές εκδοχές της bubble skirt, όπως οι έκδοσεις με denim ύφασμα ή με έντονα prints και χρώματα, καθώς και η πιο σύγχρονη έκδοση της bubble skirt με πιο λεπτή και διακριτική όγκο.

Ηailey Bieber: Τόλμησε το jellyfish look αποδεικνύοντας πως είναι η πριγκίπισσα της μόδας!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οίκος Gucci: Τιμά την ιστορία του με μια μεγάλη έκθεση με τίτλο «Gucci Cosmos»

Her News

Πάμελα Άντερσον: Η νέα καμπάνια της είναι ένα γράμμα αγάπης στις καναδικές ρίζες της

HerNews ka

Ταξιδεύοντας στο πιο Pretty νησί της Ισπανίας – Εκεί που «γεννιούνται» τα Pretty Ballerinas

Her News