HerNews.gr
Μόδα

Πάμελα Άντερσον: Η νέα καμπάνια της είναι ένα γράμμα αγάπης στις καναδικές ρίζες της

Η Πάμελα Άντερσον υπήρξε icon για δεκαετίες. Πρόσφατα, έφερε το χαρακτηριστικό της στυλ σε μια συνεργασία με την Frankies Bikini , στην πρώτη σειρά του σόου της πασαρέλας των H&M x Mugler και σε ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Τώρα, αποτίει φόρο τιμής στις καναδικές ρίζες της, συνεργαζόμενη με την αγαπημένη καναδική μάρκα μόδας Aritzia ως το πρόσωπο της συλλογής Babaton Fall ’23.

«Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της καμπάνιας Babaton Fall 2023 της Aritzia», δήλωσε η Άντερσον για τη συνεργασία. “Όχι μόνο μοιραζόμαστε τις ίδιες ρίζες της BC [British Columbia], αλλά μοιραζόμαστε επίσης μια αβίαστη αισθητική – με αφήνουν να είμαι απόλυτα άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση χωρίς να διακυβεύσω το προσωπικό μου στυλ.” 

Η Πάμελα Άντερσον κουρεύει το γρασίδι του σπιτιού της στη Βρετανική Κολομβία για την εκστρατεία Artizia Babaton Fall 23

Η καμπάνια γυρίστηκε στο σπίτι της δίπλα στον ωκεανό, στη γενέτειρά της, τη Ladysmith, κάτι που μπορεί να φαίνεται σαν μια αναντιστοιχία με το κομψό κοστούμι της συλλογής, αλλά αυτό ήταν το ζητούμενο. 

«Το να κουρεύω το γκαζόν με ένα κοστούμι ήταν λογικό για μένα· ο κήπος είναι το γραφείο μου», λέει η Πάμελα Άντερσον. «Αυτό ήταν το διασκεδαστικό κομμάτι και γι’ αυτό ήταν μια τόσο υπέροχη και φυσική εμπειρία να συνεργαστούμε επιτέλους». 

Το power κοστούμι ήταν μόνο η αρχή της συλλογής που περιλαμβάνει μια σειρά από κομμάτια για γραφείο, όπως δερμάτινες καμπαρντίνες, προσαρμοσμένες μάξι φούστες, κομψά blazers, μίνι φούστες και πλισέ παντελόνια.
Η Pamela Anderson κουρεύει έναν θάμνο με πέτρες για την καμπάνια Babaton Fall 23 της Aritiza

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Aritzia, Jennifer Wong, λέει: «Αυτή η σεζόν αναδεικνύει τη δυναμική γκαρνταρόμπα και η Πάμελα έφερε την ενέργειά της για την δυναμική γυναίκα στα προσαρμοσμένα απαραίτητα, τα πολυτελή πουλόβερ και τη μοντέρνα στολή της νέας συλλογής».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aritzia (@aritzia)

Συνεχίζοντας τον έπαινο της για το αστέρι, «γεννημένη και μεγαλωμένη στην British Columbia, η Πάμελα όχι μόνο λειτουργεί ως ηρωίδα της πατρίδας της Αρίτζια, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης την αβίαστη εμπιστοσύνη της γυναίκας Babaton».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aritzia (@aritzia)

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού!

Her News

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε το σουτιέν σας;

HerNewskl

Bella Hadid: Κάνει το “nerd” look να δείχνει πιο κομψό και σέξι από ποτέ!

HerNews ka