HerNews.gr
Fitness

Re-treatyouself: Αυτόν τον Μάιο χάρισε στον εαυτό σου ένα διήμερο χαλάρωσης και ανανέωσης στο ανοιξιάτικο Πήλιο

Re-treatyouself: Φαντάσου τον εαυτό σου τον Μάιο στο Πήλιο, με την φύση ανθισμένη, τα καταπράσινα βουνά ν’ απλώνονται τριγύρω και τον αέρα δροσερά αναζωογονητικό. Και όλα αυτά θα τα απολαμβάνεις από τη θέα του καλύτερου ξενοδοχείου στην Πορταριά.

12 με 14 Μαΐου, το ‘’Γη Retreats’’ σε περιμένει στο Valeni Boutique Hotel & Spa στην Πορταριά για ένα διήμερο γεμάτο χαλάρωση, yoga, διαλογισμό, πλούσια γεύματα και ευεξία.

Φτάνεις Παρασκευή και ξέρεις ότι όλο το ΣΚ θα είναι μόνο δικό σου, αφιερωμένο στην αυτοφροντίδα σου. Το ‘’Γη Retreats’’ διοργανώνει Concept Retreats που περιλαμβάνουν yoga, διαλογισμό, custom-made γεύματα και εξορμήσεις στην εκάστοτε περιοχή που ταξιδεύει.

Η Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου και η Πηνελόπη Πλαταρά είναι δασκάλες yoga & διαλογισμού και ιδρύτριες του ‘’Γη Retreats’’.  Με γνώμονα την αυτοφροντίδα και στόχο την δημιουργία ποιοτικού χρόνουγια τον κάθε άνθρωπο, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, οργανώνουν ταξίδια που υπάγονται στον Τουρισμό Ευεξίας.

Διήμερες, τριήμερες, πολυήμερες εξορμήσεις που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται ο κάθε ένας από εμάς για να γεμίσει τις μπαταρίες του και να απολαμβάνει ολοένα και περισσότερο τη ζωή!

yoga

Αυτόν τον Μάιο λοιπόν, σε προσκαλούν να τις ακολουθήσεις και μόνος/η ή με την παρέα ή με τον/την σύντροφό σου, να περάσετε μια αξέχαστη εμπειρία στο 4στερο ξενοδοχείο Valeni Boutique Hotel & Spa στην Πορταριά.

Κάνε την κράτησή σου εδώ

forms.gle/gUijeFUuUgXhcuXh8

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

  • 2 διανυκτερεύσειςστοValeni Boutique Hotel & Spa
  • 3 ημέρες ευεξίας και χαλάρωσης στο ValeniBoutiqueHotel&Spa στο Πήλιο
  • 2ημερο πλούσιο πρωινό/brunch
  • 2 πλήρη custom βραδινά γεύματα με δημιουργίες του Chef
  • 4 μαθήματα Yoga
  • 2 μαθήματα καθοδηγούμενου διαλογισμού
  • Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νερό: Ο σύμμαχος σου στον καύσωνα

Her News

Καρότα: Τα οφέλη για την υγεία σου!

Her News

Γιόγκα για ενίσχυση του ανοσοποιητικού!

Her News