HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Σχεδίασε ρούχα που αντιπροσωπεύουν τα τραγούδια της σε συνεργασία με τον οίκο Balmain!

Η Beyoncé ανακοίνωσε την εμφάνισή της στα ρούχα υψηλής ραπτικής με μια νέα ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι σχεδίασε μια ειδική συλλογή για τον οίκο Balmain σε συνδυασμό με την επερχόμενη περιοδεία της.

Με το όνομα «Renaissance Couture», τα κομμάτια εμπνεύστηκαν από τα τραγούδια του ομώνυμου άλμπουμ της του 2022, με το καθένα να συντονίζεται σε ένα μεμονωμένο τραγούδι  και η Beyoncé περιέγραψε την εμπειρία της δημιουργίας τους ως «ελεύθερη».

Η Beyoncé  πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue France Απριλίου φορώντας μια από τις δημιουργίες της,  ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα καλυμμένο με ασημί τρουκς μαζί με ένα ασορτί καπέλο.

Φοράει επίσης το ίδιο φόρεμα στην ανάρτηση της στο Instagram, ποζάροντας χωρίς καπέλο καθώς ο δημιουργικός διευθυντής της Balmain, Olivier Rousteing, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η ιδιαίτερη & άκρως εντυπωσιακή συλλογή

Μαζί με την τρυφερή φωτογραφία, μοιράστηκε ένα βίντεο με μερικές από τις εμφανίσεις της, όπως έναν γυάλινο πολυέλαιο φτιαγμένο σε τοπ, ένα ασημί θώρακα με καρφίτσες και το ροζ βελούδινο φόρεμα – μαζί με ένα υπέροχο χρυσό καπέλο – που φόρεσε στα Grammy.

Άλλη μια από τις πιο εντυπωσιακές φόρμες διαθέτει ένα ασημί μίνι φόρεμα από πούλιες, σε συνδυασμό με μια κάπα, ενώ ένα πέμπτο μοντέλο δείχνει μια ασπρόμαυρη φόρμα με παγιέτες με γούνινα μανίκια και μια λευκή μέση με κορσέ.

«Ευχαριστώ τον @olivier_rousteing και τον @balmain που δώσατε ζωή στη ραπτική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

«Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να γιορτάσω την ανθρώπινη μορφή, να αναλάβω καλλιτεχνικά ρίσκα, να ξεπεράσω τα όρια και να εκφραστώ ελεύθερα».

Σύμφωνα με τη Vogue France, ο Rousteing ξεσηκώθηκε από το δίσκο επιτυχίας του περασμένου έτους και έφτιαξε 16 ρούχα, χέρι-χέρι με την ίδια την Beyoncé για να δημιουργήσει το πρώτο άλμπουμ που “φοριέται”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια βυθίζει το δάχτυλό της στη μόδα, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Beyoncé φέρεται να έχει χωρίσει τους δρόμους της με την Adidas μετά την πτώση των πωλήσεων της σειράς της στο Ivy Park.

Όσο για τα Balmain κομμάτια της, περιμένουμε με ανυπομονησία την περιοδεία του καλοκαιριού για να δούμε αν κάποια από αυτά λάμπει στη σκηνή.

Beyoncé: Χωρίζει… τους δρόμους της με την Adidas!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός μόδας: Πως να φορέσεις το σακάκι σου!

Her News

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

Her News

Η Τάμτα με iconic εμφάνιση έδωσε τον ρυθμό για την φαντασμαγορική φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμο Αθηναίων!

Her News