HerNews.gr
Social News

Katy Perry: Aποκαλύπτει πώς έμαθε να κάνει viral κόλπο με το «doll eye»

Η Katy Perry αποκάλυψε σε ένα TikTok για τη Vogue την Παρασκευή ότι έμαθε πώς να κάνει μια κίνηση που ονομάζεται “μάτι της κούκλας” – στην οποία κρατά το ένα μάτι κλειστό και το άλλο ανοιχτό – προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα που της κάνει το μακιγιάζ. 

«Κάθομαι σε μια καρέκλα για τα μαλλιά και το μακιγιάζ για 15 χρόνια», εξήγησε αρχικά η Katy Perry

«Αν βάζουν σκιά ματιών σε αυτό το μάτι και κάποιος φτιάχνει τα μαλλιά μου θέλω να δίνω οδηγίες σε πραγματικό χρόνο».

Ο αστέρας της ποπ είπε επίσης ενώ έδειξε την κίνηση: «Μπορώ να κλείνω ένα μάτι τη φορά και να συνεχίσω να διατηρώ όλη τη λειτουργία».

@voguemagazine @katyperry has been in the glam chair for over 15 years, and she has developed some tricks along the way. In her episode of #LifeInLooks ♬ original sound – Vogue

To viral στιγμιότυπο που προκάλεσε αναστάτωση

Το περίεργο κόλπο της Perry έγινε viral για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022, όταν ένα κλιπ της να κάνει το «doll eye» σε συναυλία τράβηξε την προσοχή πολλών θαυμαστών.

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης της στο Λας Βέγκας, το «Play», η Katy Perry τραγουδούσε  και έκανε να φαίνεται σαν να μην μπορούσε να κρατήσει το δεξί της μάτι ανοιχτό.

@katyperry(null)♬ original sound – Katy Perry

Εκείνη τη στιγμή, πίεσε ακόμη και το δάχτυλό της στον κρόταφο για να φαίνεται σαν να προσπαθεί να κρατήσει το βλέφαρό της να μην πέσει με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία αλλά και την περιέργεια των θαυμαστών της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Chrissy Teigen: Έτσι αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική στο στήθος της

HerNews ka

James Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση…τα λέει όλα!

Her News b

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιάννη Καραβασάνη: «Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία»

Her News b