HerNews.gr
Social News

Chrissy Teigen: Έτσι αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική στο στήθος της

Η Chrissy Teigen είναι αρκετά ειλικρινής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Τρίτη 12/3 δεν ήταν διαφορετική ημέρα όταν μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ετήσιο “Gold Party” των Όσκαρ 2024 της Beyoncé και του Jay-Z που αποκάλυψε λίγο περισσότερα από όσα συνήθιζε.

«Όταν το φλας χτυπά τα σημάδια του στήθους σου», έγραψε η Chrissy Teigen στη λεζάντα σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram και μετά μπήκε για να σχολιάσει την ανάρτησή της και έγραψε: «Κάνετε ζουμ, το νιώθω!! !»

Chrissy Teigen και John Legend

Chrissy TeigenΗ Jasmin Erbas εμφάνισή της έμοιαζε πιο απογυμνωμένη από τις ουλές της, με τον εντελώς διάφανο μαύρο κορσέ να αποκαλύπτει ολόκληρο το στήθος της.

Η Chrissy Teigen συνδύασε το τολμηρό τοπ με μια διάφανη φούστα με χρυσά κεντήματα, φορώντας ένα μαύρο εσώρουχο και από κάτω.

Έπιασε τα σγουρά μαλλιά της μισά πάνω για το πάρτι μετά τα Όσκαρ την Κυριακή,  και συνδύασε με αξεσουάρ κρίκους και μαύρες γόβες με λουράκια στον αστράγαλο.

Όσο για τον σύζυγό της, John Legend, φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν με κομψή χρυσή λεπτομέρεια με χάντρες στους ώμους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Νωρίτερα το βράδυ, το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscars Party με εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις, με την Teigen να φοράει ένα διάφανο ασημί φόρεμα με φλοράλ απλικέ και τον τραγουδιστή να φορά ένα κλασικό σμόκιν.

Η Τέιγκεν ήταν ανοιχτή σχετικά με την πλαστική της επέμβαση στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας το 2020 ότι έβαλε εμφυτεύματα όταν ήταν 20 ετών, αλλά τα αφαίρεσε και το στήθος της μειώθηκε και ανασηκώθηκε την ίδια χρονιά, αφού γέννησε τα δύο πρώτα της παιδιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ελληνικά tweets του Έλον Μάσκ και τι σημαίνουν

HerNews ka

Θεοφανία Παπαθωμά για υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: «Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό»

Her News

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη»

HerNews ka