HerNews.gr
Beauty

Midnight Black hair: Το μαύρο αναμένεται να κυριαρχήσει το καλοκαίρι!

Midnight Black hair

Η Jenna Ortega ως Wednesday Addams, η Maddy στο Euphoria αλλά και η Dua Lipa, έχουν υιοθετήσει την πιο dark απόχρωση στα μαλλιά.

Midnight Black hair

. Πρόκειται για το Midnight Black, μια απόχρωση dramatic, μυστηριώδης, αλλά και super glamorous, που μπορούν να χαρίσει φουλ αυτοπεποίθηση. Τα Midnight Black μαλλιά μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε επιδερμίδα, αποτελώντας ήδη το νέο TikTok trend αυτή τη στιγμή. Ο στόχος είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο τόνο, που θα χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο.

Midnight Black hair: Το μαύρο αναμένεται να κυριαρχήσει το καλοκαίρι!

Ο Andreas Kurkowitz, star colourist για οίκους όπως Acne Studios, Balenciaga και Chloé, εξηγεί τα βήματα για να υιοθετήσετε τα Midnight Black hair.

“Είναι η πιο σκούρα απόχρωση, με μπλε υποτόνους, που αντανακλά το φως, δημιουργώντας ένα φυσικά λαμπερό εφέ.

Midnight Black hair

Είδαμε τα Midnight Black hair στο Balenciaga catwalk στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού. Σίγουρα ταιριάζει περισσότερο σε ψυχρές επιδερμίδες ή και ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμες. Αν όμως έχετε πιο ζεστή επιδερμίδα, θα πρότεινα μια μαύρη απόχρωση χωρίς μπλε υποτόνους”, περιγράφει.

Η διαδικασία του αποχρωματισμού για να φτάσετε από ξανθά σε μαύρα μαλλιά μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα μαλλιά σας και επίσης μπορεί να απαιτήσει πολλές συνεδρίες στο κομμωτήριο. Για αυτό το λόγο, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε αυτό το σκούρο χρώμα στα μαλλιά σας και να τον ακολουθήσετε σε κάθε βήμα της διαδικασίας, για να διασφαλίσετε την υγεία των μαλλιών σας.

Επίσης, στη συνέχεια, θα πρέπει να διατηρείτε τα μαύρα μαλλιά σας με κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για κούρεμα και χρώμα.

Oscars 2023: Η Rihanna δημιούργησε νέες τάσεις στο maternity style!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hush Cut: Βρήκαμε το must-have χτένισμα του φθινοπώρου!

HerNewskl

Τριχόπτωση: Τρόποι αντιμετώπισης στην εμμηνόπαυση

Her News

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο all time classic χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

HerNewskl