HerNews.gr
Beauty

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο all time classic χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Χριστινα Μπομπα

Το μανικιούρ και τα χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα είναι μερικά από τα πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση αυτή την περίοδο και η Χριστίνα Μπόμπα το δείχνει σε όλες μας.

Χριστίνα Μπόμπα

Αναζητούμε μια δόση ανανέωσης και λάμψης στο νέο μας look. Η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από τις social media δημοσιεύσεις της, μας προσφέρει μοναδικές ιδέες για το γιορτινό μανικιούρ μας.

Ένωσε λοιπόν την κλασική απόχρωση του κόκκινου με έναν πιο μοντέρνο τρόπο, η Χριστίνα Μπόμπα διαλέγει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα, το οποίο αναβαθμίζει με μια στρώση από chrome powder. Το αποτέλεσμα; Μία εντυπωσιακή μεταλλική λάμψη που αντανακλά το φως, δίνοντας ένα μοναδικό μοντέρνο στιλ στα νύχια.

Τα νύχια της Χριστίνας Μπόμπα παραμένουν πιστά στο αμυγδαλωτό τους σχήμα, ενώ η επιλογή του κόκκινου chrome μανικιούρ αναδεικνύει την εντυπωσιακή πλευρά της απόχρωσης, ενσωματώνοντας μια από τις πιο hot τάσεις στο festive μανικιούρ.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο all time classic χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στα stories της στο Instagram δείχνοντάς μας το νέο της chrome μανικιούρ. Αυτή η πρωτοποριακή επιλογή είναι μία πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις του μανικιούρ που αναζητούν μοναδικά και γιορτινά σχέδια.

Χριστίνα Μπόμπα

Νεότερα Άρθρα

Jello Nails: Βρήκαμε το μανικιούρ που θα αντικαταστήσει τα Glazed Donut Nails

HerNewskl

Το Peaches and Cream είναι η τάση μακιγιάζ που φοριέται στο κόκκινο χαλί που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

HerNews ka

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την πιο σέξυ παραλλαγή του smokey eye

HerNewskl