HerNews.gr
Beauty

Τριχόπτωση: Τρόποι αντιμετώπισης στην εμμηνόπαυση

Η τριχόπτωση στην εμμηνόπαυση είναι ένα συχνό φαινόμενο. Φυσικά, κάθε γυναίκα θα βιώσει διαφορετικά την εμμηνόπαυση και την πιθανή απώλεια μαλλιών. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι προκαλεί τη γυναικεία τριχόπτωση στην εμμηνόπαυση και τι μπορείτε να κάνετε.

Τριπλό λούσιμο

Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση όταν βρίσκεστε στην εμμηνόπαυση είναι σημαντικό να περιποιήστε σωστά τα μαλλιά σας. Η υγεία του τριχωτού της κεφαλής είναι το α και το ω. Μπορείτε να κάνετε μερικές θεραπείες τοπικά που θα στοχεύουν στην υγεία των μαλλιών σας και στην βαθιά περιποίηση. Βρείτε σαμπουάν και μαλακτική κρέμα με θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να εφαρμόσετε και έλαια, όπως το καστορέλαιο, που θρέφουν ουσιαστικά τα μαλλιά σας.

Η διατροφή παίζει ρόλο σε κάθε μέρος του σώματός μας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας των μαλλιών μας. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια καλά ισορροπημένη, θρεπτική διατροφή όπου μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται το σώμα σας με κάθε γεύμα.

Τα καλά πράγματα για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή περιλαμβάνουν τροφές πλούσιες σε σίδηρο, λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και φολικό οξύ, όπως τα λιπαρά ψάρια, το κόκκινο κρέας και τα φασόλια.

Η άσκηση δεν είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την τριχόπτωση. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η τακτική άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος και να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος. Το να  κρατάτε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν πιο υγιές και χαλαρό, δεν θα βλάψει τα μαλλιά σας!

Τα πιο ωραία χτενίσματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοιξιατικά χτενίσματα: Τα 6 χτενίσματα που επιλέγει κάθε it girl

HerNewskl

Βιταμίνες και συμπληρώματα για λαμπερό δέρμα

Her News

Baby Blonde: Το ξανθό που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας!

HerNewskl