HerNews.gr
Ελλάδα

Αγρίνιο-ασέλγεια 4χρονου: Πήγαν να λιντσάρουν τον ποδοσφαιριστή στο Στρατοδικείο

Στο Στρατοδικείο Ιωάννίνων δικάζεται κεκλεισμένων των θυρών ο 29χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονο αγόρι.

Στο εδώλιο κάθεται και η μητέρα του η οποία είχε αναλάβει να προσέχει το παιδί.

Κατά την μεταφορά του στο Στρατοδικείο επικράτησε ένταση καθώς συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο, ο οποίος δικάζεται για το κακούργημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ίδιου έτους.

Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο 28χρονος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του. Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Το διάστημα των κακοποιητικών πράξεων σε βάρος του παιδιού, ο 29χρονος ήταν στρατιώτης και η μητέρα του σύμφωνα με τον πατέρα έκανε baby sitting στο μικρό αγόρι. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του – Η υπόθεση του τροχαίου οδηγείται στο Εφετείο

HerNews ka

Πρεμιέρα για το «καλάθι της Σαρακοστής» – Ποιά προϊόντα περιλαμβάνει

HerNews ka

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

HerNews ka