HerNews.gr
Beauty

Δανάη Μπάρκα: Υιοθέτησε το πιο στυλάτο πασχαλινό μανικιούρ

Η Δανάη Μπάρκα μας έδωσε για ακόμη μια φορά μια σικάτη επιλογή όσον αφορά το πασχαλινό μανικιούρ με μια δόση classic στοιχείου.

Δανάη Μπάρκα-hernews

Είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε νέα beauty looks και να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά στυλ, αλλά ταυτόχρονα είναι και σημαντικό να λατρεύουμε και το κλασσικο στύλ.  

Είτε επιλέγουμε ένα κλασικό πασχαλινό μανικιούρ είτε ένα πιο τολμηρό nail art, η σημασία είναι να επιλέγουμε στυλ που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα.

Δανάη Μπάρκα: Υιοθέτησε το πιο στυλάτο πασχαλινό μανικιούρ

Φαίνεται ότι η Δανάη Μπάρκα επέλεξε ένα πολύ κλασικό και κομψό μανικιούρ για το Πάσχα, με το κόκκινο χρώμα να αντιπροσωπεύει την εορτή και να δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς. Το μονοχρωματικό mani είναι πολύ ευέλικτο και ταιριάζει σε όλες τις εμφανίσεις και στυλ, καθιστώντας το ιδανικό επιλογή για κάθε περίσταση. Η φωτογραφία με τις κόκκινες τουλίπες δίνει μια ανοιξιάτικη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα.

Το τετράγωνο σχήμα νυχιών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα τα τελευταία χρόνια, και αναδεικνύει την ευκολία στο να φορεθούν διαφορετικά σχέδια και χρώματα στα νύχια. Το  κόκκινο χρώμα είναι από τα πιο κλασικά χρώματα για τα νύχια και ταιριάζει τέλεια με το πνεύμα του Πάσχα.

 

Δανάη Μπάρκα: Στα Τέμπη με την εκπομπή της κάνοντας Αυτοψία στο σημείο της σύγκρουσης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Lily Collins: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl

Jennifer Aniston: Μάθαμε το μυστικό της για σούπερ όγκο στα μαλλιά!

HerNewskl

Lip Gloss Μανικιούρ: To nail trend που έχει λατρέχει το red carpet

HerNewskl