HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο στη δεξίωση του Τζο Μπάιντεν

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκαν καλεσμένοι στη δεξίωση του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη 29 Μαρτίου για την αναγνώριση της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Μανχάταν και την Τετάρτη βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον. Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη τους στο Καπιτώλιο και από τη δεξίωση στον Λευκό Οίκο.

Η selfie του Δημήτρη Φιντιρίκου με τον Τζο Μπάιντεν και τον Τομ Χανκς

Στη λαμπερή αυτή δεξίωση ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τη χώρα μας και τη συνεισφορά της στη δημιουργία του αμερικανικού κράτους λόγω της έννοιας της δημοκρατίας.

Η ετήσια δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας επέστρεψε στον Λευκό Οίκο με τη καθιερωμένη της μορφή έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, καθώς το 2020 είχε αναβληθεί λόγω της έναρξης της πανδημίας. Το 2021 είχε διοργανωθεί μια ψηφιακή εκδήλωση, ενώ το 2022 είχε κριθεί σκόπιμο να μετατοπιστεί για τον Μάιο, με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιούσε τότε επίσημη επίσκεψη στην αμερικανική πρωτεύουσα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Frank Hoogerbeets: Ποιος είναι ο «ψευδοπροφήτης» που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον σεισμό στην Τουρκία

Her News

Δείτε πως ήταν η Kim Kardashian στα 16 της χρόνια

HerNews ka

Βασίλης Καρράς: Συντετριμμένο το ελληνικό πεντάγραμμο από την απώλειά του

HerNews ka