HerNews.gr
Social News

Brooklyn Beckham: Μαγείρεψε σπαγγέτι μπολονέζ- Αυτή τη φορά με τον φελλό από το κρασί μέσα στην κατσαρόλα

Ο Brooklyn Beckham συνηθίζει να ανεβάζει βιντεάκια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς προσπαθώντας να επιδείξει τα μαγειρικά του skills αλλά κάθε φορά… πιάνουν πάτο. 

Αυτή τη φορά ο γιός του David και της Victoria Beckham Brooklyn, δέχθηκε επικρητικά σχόλια από τους ακόλουθους του καθώς στο βίντεο που ανέβασε να μαγειρεύει σπαγγέτι μπολονέζ είχε στην αγκαλιά του τον σκύλο του μέσα σε έναν αυτοσχέδιο μάρσιπο αλλά και γιατί μέσα στην κατσαρόλα υπήρχε φελός από κρασί.

Τα σχόλια ήταν αρκετά επικριτικά 

«Υπάρχει ένας φελλός στην κατσαρόλα σου και τρίχες σκύλου έτοιμες να ενωθούν στο μίγμα!» έγραψε κάποιος.

Ενώ ένας ακόμη συμπλήρωσε: «Αυτό δεν είναι χαριτωμένο, παρόλο που το κουτάβι σου είναι. Δεν πρέπει να έχεις το σκύλο πάνω σου όταν μαγειρεύεις. Το υγρό που βράζει μπορεί να εκτοξευτεί στο πρόσωπό του και να το τραυματίσει».

Στη συνέχεια ο Brooklyn μετά τα έντονα σχόλια που δέχθηκε έσπευσε στο Ιnstagram του να ενημερώσει πως ο φελλός μέσα στην κατσαρόλα δεν ήταν ατόπημα αλλά είχε το λόγο του.

«Μετά από έρευνα βρήκαμε πληροφορίες ότι η προσθήκη φελλού από κρασί που προστίθεται στο υγρό μαγειρέματος εξασφαλίζει ένα πιο ωραίο πιάτο».

Όμως το κείμενο που ανέβασε στα Stories του ήταν στην πραγματικότητα από ένα άρθρο με τίτλο: «Ας μιλήσουμε για φαγητό: Φελλοί κρασιού εξασφαλίζουν πιο τρυφερό χταπόδι» εκείνος όμως έριξε τον φελλό μέσα σε κιμά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάσος Νούσιας: «Με αδίκησε η ιστορία…»

Her News b

Πάμελα Άντερσον: Συνεχίζει το no makeup trend λανσάροντας προϊόντα περιποίησης

HerNews ka

Miley Cyrus: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της – Το γεμάτο πάθος φιλί τους

HerNewskl