HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατιάνα Μπαλανίκα: Ο γάμος με τον Στηβ Κακέτση και το «delete» στον Αλέξανδρο Ρήγα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Έλεος». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή και τις όμορφες στιγμές που έζησε κοντά στον Γιώργο Μαρίνο.

Κατιάνα Μπαλανίκα για Γιώργο Μαρίνο: «Ήταν τρυφερή η σχέση μας, όμως δεν έχουμε επαφή πια»

«Περνάγαμε πολύ ωραία στις σκηνές στην Πλάκα, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είχε μια ποιότητα άλλη με τον Γιώργο Μαρίνο.

Εκεί ξεκίνησε το δικό μου κομμάτι, με χίλια ζόρια με έβγαλε ο Γιώργος, γιατί έβγαινα και τραγούδαγα με πολύ μπάσα φωνή, «ο δρόμος είχε την δική του ιστορία» και ο Γιώργος άρχισε να με βοηθάει και να μου λέει «όχι σαν φαντάρος». Ώρες ολόκληρες, ξενύχτια μεγάλα για να βγει το θηλυκό γιατί δεν έβγαινε με τίποτα. Το πάλευε όμως γιατί ήταν σίγουρος ότι μπορούσα» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Έκανα ότι γδυνόμουν στα πλαίσια του σόου και κάποιος τόλμησε να μου βάλει μια γαρδένια στο φουστάνι. Έφαγε πολύ ξύλο. Γενικά δεν ήθελε τέτοια στο μαγαζί. Είχε διώξει και μια ολόκληρη παρέα επειδή μου έδωσε ένα λουλούδι. Ήταν ιδιαιτέρως τρυφερή η σχέση μας.

Δεν έχουμε επαφή πια. Δεν με πονάει. Πιστεύω ότι όταν κάποιος αποφασίζει κάτι πρέπει να το σεβαστούμε», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Η γνωριμία και ο γάμος με τον Στηβ Κακέτση

Όσον αφορά στην γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της, Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε: «Ο γάμος έσκασε στο απόγειο της καριέρας μου και σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Δούλευε στην Αμερική.

Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους. Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα “ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου.

Μου λέει ο φίλος μου “αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω “ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω για έλα εδώ…».

«Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε πως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι, με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές» είπε επίσης η καταξιωμένη ηθοποιός.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Το τέλος στη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Όταν ακολούθησε μια σύντομη στιχομυθία ανάμεσα στην Αννίτα Πάνια και την Κατιάνα Μπαλανίκα, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη πως δεν θέλει να έχει ξανά επαφές με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Α.Π.: Γενικότερα, εσύ εμπνέεις τον σεβασμό.

Κ.Μ.: Πιθανόν.

Α.Π.: Από τι προκύπτει αυτό;

Κ.Μ.: Δεν ξέρω.

Α.Π.: Εν τω μεταξύ με κάποιους ανθρώπους, δηλαδή με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχετε μανουριάσει έτσι;

Κ.Μ.: Ναι.

Α.Π.: Τον θες τον σεβασμό εσύ, Κατιάνα; Θες να υπάρχει ο σεβασμός ο ουσιαστικός;

Κ.Μ.: Ναι. Ουσιαστικός.

Α.Π.: Και με τον Ρήγα τι έγινε; Γιατί;

Κ.Μ.: Ε, έγινε και τελείωσε η ιστορία. Έγινε delete.

Α.Π.: Κάνεις delete, ε;

Κ.Μ.: Ναι.

Α.Π.: Δεν υπάρχει όπισθεν ποτέ;

Κ.Μ.: Όταν κάνω delete, όχι. Όταν απλώς τσακωθώ, υπάρχει.

Α.Π.: Αν έρθει δηλαδή κάποιος, έχεις κάνει εσύ το delete, αλλά ο άλλος μετέρχεται διαφόρων μέσων.

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Να μαλώνετε πιο συχνά για να παίρνουμε αποσπάσματα»

HerNews ka

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες”

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη: Η αλλαγή ώρας της εκπομπής της – «Είναι η τελευταία φορά»

Her News