HerNews.gr
Social News

Shakira: Έτοιμη να αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή της- Σε ποιο μέρος μετακομίζει με τα παιδιά και τους γονείς της;

Η Shakira που πέρασε αρκετά δύσκολα το τελευταίο διάστημα λόγω του χωρισμού της από τον Pique, γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στο Instagram ότι αποχαιρετά την ζωή της στην Βαρκελώνη και μετακομίζει με τα παιδιά και τους γονείς της στο Μαϊάμι.

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και αφού είδε ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν ριζικά στη ζωή της για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστα, η Shakira αποφάσισε να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα.

Με μία εικόνα από την Βαρκελώνη έγραψε στα ισπανικά: «Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους», σημείωσε η Shakira και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzi» η Shakira έφυγε με τους δύο γιους της από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την Κυριακή «προς άγνωστο προορισμό».

Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» το περιέγραψε ως το «τελευταίο αντίο» της καθώς στην συνέχεια η οικογένεια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

«Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα oπώς τα ονειρευόμαστε. Mερικές φορές τρέχουμε αλλά δε φτάνουμε. Mην αμφιβάλλεις ποτέ ότι θα είμαι εδώ», γράφει στο τελευταίο Instagram Story που ανέβασε πριν από λίγες ώρες μέσα από το αεροπλάνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευαγγελία Αραβανή: Θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

HerNews ka

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μεγάλη συναυλία στο Κάιρο, στο πλευρό του Amr Diab

Her News

Οι ωραιότερες τούρτες του Instagram

Her News