HerNews.gr
Social News

Ευαγγελία Αραβανή: Θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Αραβανή η οποία σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

Μάλιστα η Ευαγγελία Αραβανή που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, είναι στο όγδοο μήνα.

«Την έχω δει από κοντά είναι τόσο όμορφη και λαμπερή, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι έγκυος παρόλο που μπαίνει στο όγδοο μήνα. Είναι πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη, η κοιλίτσα πια έχει μεγαλώσει αρκετά.

Το ζευγάρι ζει μαζί στα βόρεια προάστια και έχουν φτιάξει ένα σπίτι πάρα πολύ όμορφο», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρουσιάστρια περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στον Πόρο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο Σπύρος Λάζαρης.

Η παρουσιάστρια παρόλο που είχε αρκετές -και καλές- προτάσεις επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στην ευτυχία της και στην προσωπική της ζωή.

Ακόμη όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της δεν επιθυμούσαν να κυκλοφορήσει η είδηση της εγκυμοσύνης πριν γεννηθεί το πρώτο τους παιδί.

«Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή», είχε δηλώσει παλαιότερα για τη μητρότητα η Ευαγγελία Αραβανή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρένος Ρώτας: “Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα με γραπώσει από το σβέρκο..”

Her News b

Chrissy Teigen: Έτσι αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική στο στήθος της

HerNews ka

Όλγα Κιουρτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου

HerNews ka