HerNews.gr
Beauty

Jade Roller: Ποια είναι η σωστή χρήση του;

Jade Roller

Τα προϊόντα περιποίησης είναι αμέτρητα και συνεχώς εμφανίζονται νέα στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να αναρωτιέστε ποια από αυτά χρειάζεστε πραγματικά.  

Jade Roller

Αυτή τη φορά η πρόκληση δεν είναι ένα προϊόν αλλά ένα εργαλείο που υπόσχεται λεία και νεανική όψη. O λόγος, για το viral πλέον jade roller, που χάρη στους λίθους μπορεί να αλλάξει ριζικά την επιδερμίδα σας.  

 Πώς λειτουργεί ένα jade roller; 

 H βασική λειτουργία του μαγικού εργαλείου είναι ότι απαλλάσει το δέρμα από τις τοξίνες, τις λεπτές γραμμές αλλά και από τα οιδήματα στην περιοχή των ματιών. 

 Η καθημερινή του χρήση, πέραν του ότι είναι μια απόλυτα χαλαρωτική διαδικασία, καταπραΰνει ακόμα και από τυχόν πονοκεφάλους ενώ προσδίδει ακαταμάχητη λάμψη. Παράλληλα, η χρήση του jade roller ευνοεί την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. 

 Από τι είναι φτιαγμένο το jade roller; 

 Tα αυθεντικά jade rollers είναι κατασκευασμένα από κρυστάλλους.    Κάθε ένα έχει και διαφορετικό χρώμα το οποιο αντιπροσωπεύει τις ευεργετικές ιδιότητες του κάθε κρυστάλλου.   Οι πιο γνωστοί είναι ο νεφρίτης και ο ροζ χαλαζίας. 

 Τελικά, αξίζει να το δοκιμάσετε; 

 Mόνο και μόνο ότι θα εντάξετε στην ρουτίνα σας ένα μασάζ προσώπου, είναι μια κίνηση αυτοφροντίδας που αν μη τι άλλο θα σας χαλαρώσει και άρα σίγουρα αξίζει.   Ωστόσο, τα οφέλη της διαδικασίας είναι υπαρκτά και πέραν του ψυχολογικού κομματιού και θα τα συνειδητοποιήσετε μόλις κάνετε την δοκιμή σας. 

Jade Roller

 Πώς γίνεται σωστά το μασάζ με jade roller; 

 Αφού πειστήκατε και προμηθευτήκατε το δικό σας εργαλείο έφτασε η στιγμή να κάνετε μασάζ με σωστό τρόπο. Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις από τον λαιμό και έπειτα συνεχίστε προς τα πάνω στο πρόσωπο.  Όλες οι κινήσεις σας θα πρέπει να γίνονται από μέσα προς τα έξω.  

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντηλιακό: Ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε SPF 30 ή 50;

Her News

Κολλαγόνο: 5 τρόποι για να αυξήσετε τα αποθέματά του στο δέρμα σας

HerNews ka

Δέρμα: Οδηγός φροντίδας από την πισίνα

Her News