HerNews.gr
Social News

Christina Aguilera: Έκανε νύχια με “θέμα” τον…. γυναικείο κόλπο

Η Christina Aguilera εμφανίστηκε στο podcast του Spotify “Call Her Daddy” την περασμένη εβδομάδα, με μακριά, ροζ νύχια με τρισδιάστατα σχέδια από κόλπους ζωγραφισμένα σε κάθε δάχτυλο για να γιορτάσει το λανσάρισμα της προσωπικής της μάρκας λιπαντικών, Playground.

«Κοιτάω τα νύχια σου», της είπε η παρουσιάστρια Άλεξ Κούπερ. “Τι συμβαίνει;”

Η Christina Aguilera η οποία είναι συνιδρυτής και επικεφαλής σύμβουλος ευεξίας της νέας εταιρείας σεξουαλικής ευεξίας κούνησε τα χέρια της στον αέρα στο βίντεο, λέγοντας: “Ω ναι, είναι τόσο διασκεδαστικά!”

Ωστόσο, η Aguilera το έπαιξε ντροπαλή όταν επρόκειτο για το εκπληκτικό σχέδιο αφού η παρουσιάστρια του «Call Her Daddy» ρώτησε: «Είναι κόλπος;»

«Είναι ανοιχτό σε ερμηνεία», απάντησε η Christina Aguilera. «Θα μπορούσε να είναι κόλπος, μπορεί να είναι χείλη, αλλά δύο στα ίδια, και τα δύο σημεία ευχαρίστησης, ξέρεις».

Άπλωσε τα χέρια της, προσθέτοντας: «Και μετά υπάρχει ένα πραγματικό στόμα και γλώσσα στους αντίχειρες».

Η Κούπερ λάτρεψε την απάντησή της, λέγοντας: «Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο για ένα επεισόδιο «Call Her Daddy». 

Η τραγουδίστρια  έκανε μια πιο τονισμένη εμφάνιση όσον αφορά το ντύσιμό της, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα βαθύ μοβ χρώμα μαζί με ένα ζευγάρι slingback γόβες με πολύχρωμες ρίγες.

Ενώ η Aguilera είχε μια κακή φήμη κατά τη διάρκεια της ακμής της καριέρας της, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο podcast ότι έχασε την παρθενία της «αργότερα από όσο φαντάζεσαι».

«Είναι τόσο αστείο που έχω αυτή την περσόνα γιατί μάλλον ήμουν το τελευταίο άτομο που έχασα την παρθενιά μου», παραδέχτηκε η Aguilera.

«Έγινε αργότερα από ό,τι φανταζόσουν, δεδομένου του κοριτσιού που έκανε το «Dirrty» και όλα αυτά τα πράγματα. Είναι πιο αστείο να κοιτάς πίσω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιού τους

HerNews ka

Βάνα Μπάρμπα: «Θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αντέχω άλλο»

Her News b

Christina Aguilera: Η σπάνια φωτογραφία με την 9χρονη κόρη της

HerNews ka