HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Περικλής Κονδυλάτος: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα, είναι ότι έχω σχέση με την Φαίη Σκορδά, ευτυχώς που δεν έγραψαν ότι τα έχω με τον Γιώργο Λιάγκα»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Όλα όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τη ζωή του.

«Όταν ήμουν παιδί ήμουν κλειστός, ασχολιόμουν με τη ζωγραφική, το διάβασμα και πολλές ώρες μοναξιάς. Από μικρός  είχα μπει σε έναν κόσμο ενηλίκων και αυτό με ωρίμασε. Οι γονείς μου, μου φέρονταν ως ενήλικα. Από μικρός δούλευα στο ξενοδοχείο μας. Είμαι από μια γενιά που το παιδί δεν έκανε ό,τι γούσταρε, σήμερα είναι κακομαθημένα», ανέφερε αρχικά.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα, είναι ότι έχω σχέση με την Φαίη Σκορδά, ευτυχώς που δεν έγραψαν ότι τα έχω με τον Γιώργο Λιάγκα», πρόσθεσε.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης αποκάλυψε τις φοβίες του.

«Είχα μικροβιολογία από δέκα ετών, καθάριζα 40 φορές το πιρούνι πριν φάω. Νιώθω ότι είμαι special και το προσπαθώ», είπε ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Κουρής προσχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Μπορείς να φας τα πάντα αν είσαι διαβητικός, αλλά μόνο σε μικρές ποσότητες. Δεν τρώω καθόλου αλεύρι, γαλακτοκομικά και αλκοόλ. Είναι πολύ οδυνηρό για μένα αυτό γιατί έχω επιθυμίες», παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

«Είμαι άμετρος άνθρωπος, αν δεν ήμουν διαβητικός θα έπινα δυο μπουκάλια αλκοόλ. Έχω πιει δυο μπουκάλια αλκοόλ, έχω περάσει αυτοκαταστροφές, είναι απαραίτητες. Ζω μαζί με τον φόβο, τον φόβο της αρρώστιας μου, τον φόβο του τέλους μου. Τελευταία ασχολούμαι περισσότερο με τους γύρω μου για να ξεχνάω το πρόβλημά μου», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mega Stories: Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η ιστορία μιας φωτεινής ζωής

HerNews ka

J2US: Οι εκπλήξεις & οι ανατροπές που ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης για τα ζευγάρια και το κοινό

HerNews ka

Σάββατο 11/9: Το «Σπίτι με το Mega» και ο Γιώργος Νταλάρας τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη

Her News b