HerNews.gr
DECORNEWS

Πασχαλινές λαμπάδες: Τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές επιλογές θα βρεις στο κατάστημα «Σοφία» στον Πειραιά

Ψάχνεις ακόμα λαμπάδα για το Πάσχα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο. Σταμάτα το ψάξιμο, καθώς οι επιλογές που θα σου δείξουμε από το κατάστημα «Σοφία» στον Πειραιά, σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.

Το κατάστημα «Σοφία» λειτουργεί απο το 1968 και η Ειρήνη και ο Αβραάμ Δελεβέγκος με τις υπέροχες δημιουργίες τους, μας βάζουν σε Πασχαλινό κλίμα. 

Στο υπέροχο κατάστημα «Σοφία» του Πειραιά θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για κάθε γούστο που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ.

Ξεχωριστές δημιουργίες και είδη διακόσμησης/δώρου και αρωματικά κεριά σε ποιότητες και design που δε θα βρεις πουθενά αλλού!

Κάτι ακόμα που ξεχωρίζει στις συγκεκριμένες λαμπάδες -εκτός από τα μοναδικά σχέδια- είναι το γεγονός ότι είναι όλες χειροποίητες!

Στο «Σοφία» θα βρεις λαμπάδα για το βαπτηστήρι σου, για τους φίλους σου, ακόμη και για το έτερον σου ήμισυ καθώς έχει και λαμπάδες για ζευγάρια.

Τι καλύτερο από το να είστε matchy-matchy με τον/την σύντροφο σου την ημέρα της Ανάστασης;

Ίσως ένα ευτυχισμένο και χαρούμενο βαπτηστήρι το οποίο σίγουρα θα ξετρελαθεί από την λαμπάδα που θα του διαλέξεις.

Σε άπειρα σχέδια και χρώματα, από πιο ιδιαίτερα και “extra’ μέχρι πιο απλά, λιτά και παραδοσιακά, στο «Σοφία» θα βρείς σίγουρα αυτό που ψάχνεις και αυτο που χαρακτηρίζει εσένα και τα αγαπημένα σου άτομα! Τι περιμένεις λοιπόν;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofiascandleshop)

«Σοφία»

Α. Θεοχάρη 1, Πειραιάς

Νεότερα Άρθρα

Η «τάση» σχεδίασης από την Ιαπωνία θα επαναφέρει ισορροπία & αρμονία στο σπίτι σας το 2024

HerNews ka

5 τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα

HerNews ka

Η ανυπέρβλητη ομορφιά μιας εξοχικής κατοικίας στη Σίφνο

Her News