HerNews.gr
DECORNEWS

5 είδη σπιτιού που πρέπει να σταματήσετε να αγοράζετε- Πιθανότατα έχετε ήδη πάρα πολλά

pastelkouzinas

 Θέλουμε να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να σκεφτούμε και να συμμετάσχουμε σε μια πρόσφατη τάση που βρέθηκε στο TikTok: την αποτροπή. Αντί να σας ενθαρρύνουν να αγοράσετε κάτι, οι δημιουργοί σας ενθαρρύνουν να απορρίψετε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε ή να αποφύγετε να αγοράσετε ορισμένα είδη εξαρχής.

Αυτά τα βίντεο εξυπηρετούν έναν σπουδαίο σκοπό, κάθε φορά, λέγοντας στους θεατές να αφήσουν την υπερβολή. Και στο πνεύμα του ανοιξιάτικου καθαρισμού και απορρόφησης , αποφασίσαμε να σας μιλήσουμε για όσα πρέπει να σταματήσετε διαρκώς να αγοράζετε.

Επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού

Από τη μία πλευρά, έχετε εγκαταλείψει εντελώς τη συνήθεια του πλαστικού μπουκαλιού νερού, κάτι που είναι υπέροχο. Από την άλλη, ο πολύτιμος χώρος του ντουλαπιού χρησιμοποιείται από κάτι που όλοι έχουμε υπερβολικά: επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού. Αντί για αυτό μπορείτε να καθαρίσετε τα υπερβολικά μπουκάλια που μαζεύουν σκόνη και να τα δωρίσετε. Και, ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι όποτε θέλετε να αναβαθμίσετε, δωρίστε το παλιό με αντάλλαγμα το νέο.

Οργανωτές αποθήκευσης τροφίμων και κουζίνας 

Όπως και τα μπουκάλια νερού, οι οργανωτές κουζίνας και η αποθήκευση τροφίμων είναι ένας χώρος της κουζίνας σας που μπορεί γρήγορα να γίνει δυσκίνητος—ακόμα κι αν αγοράσατε τα προϊόντα με τις καλύτερες προθέσεις. Εάν βρεθείτε σε ένα παρόμοιο αίνιγμα, μην πετάξετε τίποτα ακόμα. Είναι πιθανό κάποια από τα πρόσθετα δοχεία και διοργανωτές σας να είναι στην πραγματικότητα η τέλεια λύση για προβλήματα αποθήκευσης αλλού στο σπίτι σας. Ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα, το μπάνιο ή την αποθήκη σας και δείτε αν κάτι μπορεί να επανατοποθετηθεί.

Φάρμακα, μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Προφανώς, ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να περάσετε από κάθε αντικείμενο και να πετάξετε οτιδήποτε έχει λήξει, καθώς και οτιδήποτε φαίνεται ή μυρίζει μούχλα. Αφαιρέστε οτιδήποτε γνωρίζετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να μην συσσωρεύονται αντικείμενα. Να γνωρίζετε τον διαθέσιμο χώρο στα συρτάρια και τα ντουλάπια του μπάνιου σας πριν αγοράσετε κάτι καινούργιο.

Γραφική ύλη και είδη γραφείου

Υπάρχει λόγος που κάθε συρτάρι σκουπιδιών κουζίνας είναι γεμάτο με περίσσια στυλό και αχρησιμοποίητα σημειωματάρια. Είναι ένα από τα πιο κοινά πράγματα που οι άνθρωποι αγοράζουν εις διπλούν, αλλά δεν τα χρησιμοποιούν ποτέ μέχρι τέλους.

Αρωματικά κεριά

Εάν η συλλογή σας με αρωματικά κεριά έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, δεν είστε οι μόνοι. Πολλοί βρίσκουν ότι υπάρχουν αχρησιμοποίητα κεριά σχεδόν σε κάθε ράφι, συρταριέρα και γραφείο στο σπίτι τους, συν έναν άγνωστο αριθμό που είναι πιθανόν κρυμμένο μέσα σε ένα ντουλάπι και περιμένει να χρησιμοποιηθεί. Οι άνθρωποι αγαπούν να δίνουν κεριά ως δώρα Χριστουγέννων κλπ, αλλά είναι πιθανό ο παραλήπτης να έχει ήδη έναν τόνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έξυπνες ιδέες αποθήκευσης για μικρό υπνοδωμάτιο

Her News

3 διακοσμητικές τάσεις του 2021 που αλλάζουν τα δεδομένα

Her News b

5 Σκανδιναβικές αρχές για ένα οργανωμένο σπίτι χωρίς ακαταστασία

HerNews ka