HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, που θα προβληθεί στην κυπριακή τηλεόραση την Κυριακή του Πάσχα, για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την εξέλιξη που έχει ως τραγουδιστής στο πέρασμα των χρόνων, για το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής»

«Από μικρός μού άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους έλεγαν, «μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε», ας πούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. […] Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας οικογένειας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε:

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την οικογένεια. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια». «Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου», συμπλήρωσε.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Πουλάει δίσκους για να επιβιώσει

HerNews ka

Η Ναταλία Γερμανού παραμένει Alpha!

HerNews ka

Χρήστος Βαλαβανίδης: “Συγχωρώ Φιλιππίδη και Κιμούλη. Έκαναν ανοησίες της στιγμής”

Her News