HerNews.gr
Beauty

Straight brows: H νέα τάση στα φρύδια που έχει κατακλύσει τα social media

Straight brows

Τα τελευταία χρόνια, η τάση στα φρύδια είναι τα πλούσια, φυσικά φρύδια με την τέλεια καμπύλη, αφήνοντας πίσω τη λεπτή γραμμή των 90’s και 00’s.

Straight brows

Πολλές γυναίκες έχουν προσπαθήσει να υιοθετήσουν το τέλειο σχήμα και όγκο της Cara Delevingne, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για πολλές. Ωστόσο, έρχεται ένα νέο trend να ανατρέψει τα δεδομένα. Ονομάζεται straight brows και θέλει τα φρύδια να είναι ίσια, παρόμοια με το look της Audrey Hepburn στα 60’s.

Αυτό το trend έχει ήδη υιοθετηθεί από celebrities όπως η Florence Pugh και η Miranda Kerr. Πριν αποφασίσει κανείς να ακολουθήσει αυτήν την τάση, θα πρέπει να συζητήσει την επιλογή του με έναν ειδικό σχετικά με τα φρύδια, γνωστό και ως brow expert. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι επιθυμητό και θα ταιριάζει στη μορφολογία του προσώπου του κάθε ατόμου.

Αν και οι straight brows είναι μια νέα τάση, πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι αυτό το look δεν είναι κατάλληλο για όλους, καθώς μπορεί να δώσει μια πιο σκληρή και αυστηρή εμφάνιση.

Η τάση των straight brows έχει ήδη ξεκινήσει να καθιερώνεται και στα social media, με πολλούς χρήστες να αναρτούν φωτογραφίες με τα ίσια φρύδια τους. Αυτό σημαίνει ότι η τάση αυτή μπορεί να γίνει πολύ δημοφιλής στο εγγύς μέλλον και να ανατρέψει την κυρίαρχη τάση των πλούσιων, καμπυλωτών φρυδιών.

Straight brows

Ωστόσο, πριν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την τάση των straight brows, είναι σημαντικό να το συζητήσετε με τον ειδικό των φρυδιών, για να διαπιστώσετε αν το σχήμα αυτό ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και πώς μπορείτε να το πετύχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Straight brows: H νέα τάση στα φρύδια που έχει κατακλύσει τα social media

Επιπλέον, είναι σημαντικό να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφώσετε τα φρύδια σας, καθώς ένα λάθος μπορεί να καταστρέψει το σχήμα και την εμφάνισή σας γενικότερα. Μπορείτε να επιλέξετε να τα διαμορφώσετε μόνοι σας, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε ειδικό για να σας βοηθήσει.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Spider lashes: Η τάση που μας θυμίζει την Kim Kardashian

HerNewskl

Μαύρα στίγματα: 4 tips για να τα εξαφανίσεις!

Her News b

Τα απόλυτα 90’s αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σου

HerNews ka