HerNews.gr
Διεθνή

«Σκέφτηκα την αυτοκτονία, με κράτησε η κόρη μου» – Η πρώτη συνέντευξη της Εύας Καϊλή

Με βραχιολάκι και αυστηρά μέσα στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, από όπου για να βγει θα χρειάζεται ειδική άδεια από τον εισαγγελέα, βρίσκεται από χθες το πρωί η εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατάρ, Εύα Καϊλή.

Η πρώτη συνέντευξη της Εύας Καϊλή

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς ορούς, η Εύα Καϊλή μιλά για όλους και για όλα στο «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Μιλά για τα συναισθήματά της μόλις πληροφορήθηκε τη σύλληψη του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος, έγινα χίλια κομμάτια», λέει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

«Με υποτίμησαν, με προσέβαλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Παραδέχεται ότι από το μυαλό της πέρασε και το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή της, η κόρη της όμως ήταν το κίνητρο για ζωή.

«Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα».

«Με πίστεψαν μόνο…»

Η Εύα Καϊλή υποστηρίζει ότι στην αθωότητά της πίστεψαν μόνο οι γονείς της, η αδερφή της και ο δικηγόρος της, ενώ η απόρριψη ήρθε γρήγορα από συναδέλφους της πολιτικούς σε Ελλάδα και Βρυξέλλες, φίλους και γνωστούς που βιάστηκαν να την τελειώσουν.

Παρά την παρότρυνση πολλών, η ίδια επέμεινε μέχρι το τέλος στην αθωότητά της και δε θα γυρίσει στην Ελλάδα αν δεν πείσει τη βελγική δικαιοσύνη για αυτήν.

«Δεν θα υποκύψω, αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δε θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου, θα ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια τους ανθρώπους που έχω συμπορευθεί από μαθήτρια του λυκείου μαζί τους. Η ντροπή είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το μεταβολίσω, με συγκλονίζει».

Η Ελληνίδα πολιτικός θέλει να αποδείξει ότι δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη όσων την πίστεψαν και την στήριξαν σαν άνθρωπο και πολιτικό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τόκιο: Η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το χρυσό για την Ινδία

Her News

Kylie Jenner: «Θα ράγιζε η καρδιά μου αν η κόρη μου θελήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις όπως εγώ»

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Αποκάλυψε ότι εξέπληξε ολόκληρη την οικογένειά της με τη νεογέννητη κόρη της την Ημέρα των Ευχαριστιών

HerNews ka