HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: «Εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα»

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα του «MEGA Καλημέρα» σχολίασαν τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού, ο οποίος αναφέρθηκε σε παρενόχληση που δέχθηκε από τραγουδίστρια πρώτης γραμμής.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Σε αυτή την ευκαιρία, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις στο παρελθόν, αν και όχι τόσο έντονες όπως αυτές που αναφέρει ο τραγουδιστής.

Ελεονώρα Μελέτη: «Εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα»

 

Η ίδια αποκάλυψε ότι σε παλαιότερη εποχή, μια κεντρική παρουσιάστρια της είχε αλλάξει τα ρούχα λίγο πριν βγει στον αέρα, με σκοπό να της χαλάσει την ψυχολογία της. Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά πως:

“Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου ‘χουν κάνει άλλα. Μου ‘χουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης: να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε «Πρωινό Καφέ» να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

HerNews ka

Μανούσος Μανουσάκης: «Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

HerNews ka

Κατερίνα Μονογυιού για Τζώρτζη Μονογυιό: «Προσευχόμαστε γι’ αυτόν»

Her News