HerNews.gr
Μόδα

Coachella 2023: Η Hailey Bieber απέδειξε πως η απλότητα στο στυλ είναι εξίσου εντυπωσιακή!

Coachella Festival

Το Coachella Festival είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο και έχει γίνει γνωστό για το στιλιστικό του κομμάτι. Η επιρροή του Coachella στο χώρο της μόδας είναι σημαντική και πολλοί αναζητούν έμπνευση για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά τους outfits.

Coachella Festival

Φέτος, ο μινιμαλισμός κυριάρχησε στο Coachella. Οι επισκέπτες επέλεξαν απλά και κομψά outfits, αφήνοντας πίσω τα πολύχρωμα, boho looks που ήταν δημοφιλή στο παρελθόν. Αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση, όπως το λευκό, το μπεζ και το πράσινο, ήταν συνηθισμένες στις εμφανίσεις των επισκεπτών, ενώ τα αξεσουάρ όπως καπέλα, γυαλιά ηλίου και τσάντες ήταν απλά και λειτουργικά

Η Hailey Bieber απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι η απλότητα μπορεί να είναι το κλειδί για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η επιλογή της είχε μια minimal αισθητική, καθώς επέλεξε ένα λευκό cropped tank top και ένα ξεβαμμένο low rise denim trouser, σε συνδυασμό με αξεσουάρ που ταίριαζαν αρμονικά στο σύνολο της.

Η προσθήκη μιας μαύρης ζώνης Streets Ahead, σκουλαρικιών Mejuri και χρυσής αλυσίδας σώματος ολοκλήρωσε το look της με στυλ και διακριτικότητα.

Ωστόσο, τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στο look της ήταν το κίτρινο eyeliner και τα έντονα πράσινα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες, που επισημαίνουν οι beauty experts ότι θα γίνουν το επόμενο μεγάλο trend στο χώρο του μανικιούρ.

Η επιλογή της Hailey Bieber αποδεικνύει ότι μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με απλά και κλασικά ρούχα, σε συνδυασμό με διακριτικά αξεσουάρ και εντυπωσιακά beauty looks.

Coachella Festival

 

.

Νεότερα Άρθρα

4 Χρώματα για μια polished φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιο είναι το αγαπημένο της μπικίνι;

HerNewskl

Blake Lively: Δημιούργησε το απόλυτο fashion statement για όσες είναι έγκυες

HerNewskl