HerNews.gr
Beauty

Golden Brunette: H νέα καλοκαιρινή τάση για μελαχρινές το καλοκαίρι του 2023

Golden Brunette

Η τάση των highlights σε Golden Brunette απόχρωση είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να αλλάξουν κάτι στα μαλλιά τους, αλλά δεν θέλουν να απομακρυνθούν πολύ από το καστανό χρώμα της βάσης τους.

Golden Brunette

Τα Golden Brunette highlights προσθέτουν φωτεινότητα και λάμψη στα μαλλιά, και κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό. Επιπλέον, αυτό το χρώμα είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με τη ντουλάπα σας, καθώς ταιριάζει με πολλά ρούχα και αξεσουάρ.

Μια από τις μεγαλύτερες προτάσεις της νέας τάσης στα μαλλιά είναι η ελάχιστη διακριτική λάμψη στα μαλλιά. Αυτή η τάση είναι ιδανική για όσες γυναίκες δεν θέλουν να τραβήξουν πάρα πολλή προσοχή στα μαλλιά τους, αλλά ακόμα θέλουν να τα κάνουν λαμπερά και υγιή. Τα Golden Brunette highlights είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το στυλ.

Golden Brunette

Εάν έχεις καστανή βάση στα μαλλιά σου, τα λεπτά highlights σε Golden Brunette είναι η ιδανική λύση για να δώσεις μια ανανεωμένη πινελιά στην εμφάνισή σου. Επίσης, όσο πλησιάζει το Καλοκαίρι, το φυσικό ξάνοιγμα που προκαλεί στα μαλλιά σου θα δώσει ακόμη περισσότερο γοητευτικό χαρακτήρα στο χρώμα τους.

Το καλό με αυτή την τάση είναι ότι τα highlights είναι λεπτά και η απόχρωση δεν απέχει πολύ από το καστανό, οπότε δεν θα πρέπει να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου κατά τη διαδικασία της βαφής. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να τα βλάψεις.

Golden Brunette: H νέα καλοκαιρινή τάση για μελαχρινές το καλοκαίρι του 2023

Πριν αρχίσουν οι διακοπές και το Καλοκαίρι φτάσει, κλείσε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σου και ζήτησε να σου δώσει τα highlights σε Golden Brunette απόχρωση.

Υαλουρονικό οξύ: Απαντήσαμε σε όλες τις απορίες σας για το μαγικό συστατικό!

 

Νεότερα Άρθρα

Ribbon Eyeliner: H τάση που έχει κατακλύσει το TikTok

HerNewskl

Bombay Brown: Το σοκολατί μανικιούρ που επέλεξε η Δανάη Μπάρκα

HerNewskl

Βιταμίνη C: Ποια τα ωφέλη της & γιατί πρέπει να την εντάξετε στη ρουτίνα σας

HerNews ka