HerNews.gr
Αφιερώματα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το αφιέρωμα της Finos Film στην αείμνηστη ηθοποιό που σαν σήμερα γεννήθηκε

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε σαν σήμερα 20 Ιουλίου το 1934 και η Finos Film θέλησε να κάνει ένα αφιέρωμα στη μνήμη της δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από διάφορες ταινίες της.

Η ανάρτηση της Finos Film

“Αλίκη είναι μόνο μια 

«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος φεύγει και τελειώνει. Πιστεύω πως κάποτε επανέρχεται, ζει, δημιουργεί, ανανεώνεται μέσα από ένα αιώνιο παιχνίδι της ζωής και του θανάτου.»
Αλίκη (1934 – 1996)

Βλέπουμε ασπρόμαυρες σκηνές από τις ταινίες «Aliki My Love», «Μανταλένα», «Το Ταξίδι», «Αστέρω», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» και «Το Κλωτσοσκούφι»”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

 Ένα προφίλ που έχει δημιουργηθεί προς τιμήν της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού από τον εορτασμό των γενενθλίων της το 1994, όπου στο πλευρό της εκτός από φίλους, βρίσκεται και ο μοναχογιός της Γιάννης.

“Σαν σήμερα γεννήθηκε το δημοφιλέστερο αστέρι του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που εξακολουθεί να αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο συνεχούς και ασύλληπτης αγάπης, λατρείας και θαυμασμού από γενιές και γενιές. Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο “La Playa” στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη την βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ “Η μελωδία της ευτυχίας” που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άιρις Άπφελ: Το πιο διάσημο υπέργηρο μοντέλο

HerNews ka

Μάτα Χάρι: Η θρυλική πόρνη κατάσκοπος του 20ού αιώνα – Εκτελέστηκε ως διπλή πράκτορας

Her News

Μέριλιν Μονρόε: Η ζωή και οι παράξενες συνήθειες της..

Her News