HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ: Θα γίνει «πιλότος» της Formula 1 στο βρετανικό Grand Prix

O 59χρονος Μπραντ Πιτ έχει λάβει ειδική άδεια για να κάνει «πέρασμα» στο Σίλβερστοουν, στο πλαίσιο του γυρίσματος για τη νέα του ταινία, σύμφωνα με τη «Sun». Ο οδηγός της Formula 1, Λίους Χάμιλτον 38 ετών, είναι εκτελεστικός παραγωγός στο blockbuster, που ετοιμάζει η νέα του εταιρεία παραγωγής, Dawn Apollo Films.

Στην επερχόμενη ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται έναν βετεράνο οδηγό της F1 που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν ανερχόμενο οδηγό.

«Το να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ να οδηγεί στο Βρετανικό Γκραν Πρι θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή για τους τηλεθεατές και τους θαυμαστές του Silverstone αυτόν τον Ιούλιο» είπε πηγή στη «Daily Mail».

brad

Η «MailOnline» επικοινώνησε με εκπροσώπους των Μπραντ Πιτ, Λίους Χάμιλτον και της Apple TV+. Τον περασμένο Ιούνιο, το Deadline αποκάλυψε ότι η Apple είχε κερδίσει τα δικαιώματα για την ταινία σε μια συμφωνία ύψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα σκηνοθετηθεί από τον Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το σίκουελ Top Gun: Maverick που έγινε δεκτός με επαίνους από τους κριτικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: “Αυτοί ήταν καιροί που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα”

HerNewskl

Rihanna: Το εντυπωσιακό trailer για την εμφάνισή της στο show του Super Bowl

HerNewskl

Tom Holland- Zendaya: Aληθεύουν τελικά οι φήμες περί χωρισμού;

HerNewskl