HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Λύρας: Σε συμβιβασμό με την 92χρονη- Όλα όσα δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός

Ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας, ήρθε σε συμβιβασμό με την ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για πρόκληση σωματικών βλαβών, με τον ίδιο να δίνει μια άλλη εκδοχή των γεγονότων και να επιμένει πως δεν χειροδίκησε ποτέ σε βάρος της 92χρονης.

Ο γιατρός συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Είχε προηγηθεί κλήση της 92χρονης στην αστυνομία. Η ένοικος της πολυκατοικίας φέρεται να υποστήριξε πως ο πλαστικός χειρουργός της επιτέθηκε μετά από έναν έντονο διάλογο που είχαν για τα τελευταία κοινόχρηστα και να την τραυμάτισε. Κάτι που ο 63χρονος διαψεύδει.

«Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη».

Ο πλαστικός χειρουργός που αφέθηκε ελεύθερος υποστηρίζει πως η 92χρονη σκέφτηκε κάτι που δεν συνέβη ποτέ, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στη δική του μήνυση.

Ο Γιάννης Λύρας υποστηρίζει ότι η παρενόχληση του παιδιού του είναι συστηματική από τη γυναίκα

«Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

Πριν αποσύρει τη δική της μήνυση, η 92χρονη υποστήριζε πως είχε χρειαστεί να μεταφερθεί στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες από τα χτυπήματα του γιατρού.

Ο Γιάννης Λύρας τόνισε το μεσημέρι ότι καυγάς για τα κοινόχρηστα ήταν αδύνατον να έχει υπάρξει.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν το μεσημέρι να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια στην αντιπαράθεσή τους.

Δεν ξυλοκόπησα ποτέ την 92χρονη γειτόνισσα μου»

Ο Γιάννης Λύρας μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS καις τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είχα κάνει κακό σε άνθρωπο για κοινόχρηστα. Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι. Ήταν οι παππούδες του παιδιού, ο κηπουρός και η μητέρα του παιδιού. Όταν εισήλθαν στο σπίτι, το άτομο αυτό βρέθηκε κοντά στο παιδί και εκείνο ένιωσε μία ενόχληση και κάλεσα την Άμεση Δράση για να υποβάλλω μήνυση αφού είχα εξαντλήσει όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Είχα κάνει συστάσεις στα παιδιά της. Η 92χρονη επινόησε το επεισόδια, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επεισόδιο μεταξύ μας. Συλληφθήκαμε μετά τις καταγγελίες και οι δύο. Μετά πήγε στο ΚΑΤ η γυναίκα και δεν την κράτησαν ούτε ένα βράδυ γιατί δεν είχε τίποτα. Θα ανακαλέσω την μήνυση αλλά δεν θέλω προβλήματα».

Ο κ. Λύρας είπε πως η 92χρονη ενοχλούσε το παιδί κάθε φορά που εκείνο περνούσε από την κοινή αυλή τους με αποτέλεσμα εκείνο να είναι φοβισμένο και να κλαίει συνέχεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τελεφερίκ στο Κάστρο της Μονεμβασιάς – Πότε θα είναι έτοιμο το έργο

Her News

Άγιοι Ανάργυροι: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη Κυριακή

HerNews ka

Στο ψηφιακό πορτοφόλι του gov.gr και η κάρτα ΔΥΠΑ – Ανακοινώσεις τον Ιανουάριο

Her News