HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Πώς αναβάθμισε το maternity look του Super Bowl;

Rihanna

Η Rihanna φαίνεται πως συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τον στιλ της και κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Σε αυτή την εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, επέλεξε να φορέσει ένα φλογερό κόκκινο σύνολο, δίνοντας έμφαση στην κορυφαία τάση της σεζόν.

rihanna

Η συνοδος της, ο A$AP Rocky, φόρεσε επίσης ένα συνδυασμό από κόκκινο και μαύρο, δημιουργώντας ένα μοναδικό στιλιστικό statement. Είναι σίγουρο πως η Rihanna συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και πρωτοπόρες προσωπικότητες του κόσμου της μόδας και του στιλ.

Rihanna: Πώς αναβάθμισε το maternity look του Super Bowl;

Η επιλογή της για μια κόκκινη εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα ζιβάγκο και μίνι φούστα σε αυτή την έντονη απόχρωση αποδεικνύει την αυτοπεποίθησή της στον τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων. Η επιλογή του διαμαντένιου κολιέ και των κόκκινων ψηλοτάκουνων πέδιλων ενισχύουν ακόμα περισσότερο το έντονο στιλ της εμφάνισης, ενώ το μαύρο γούνινο bomber jacket προσθέτει μια ροκ πινελιά στο look.

Το μακιγιάζ της είναι σε γήινους τόνους με λάμψεις, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και πλούσιο αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνισή της.

Νεότερα Άρθρα

Τα 8+1 απαραίτητα κομμάτια για την ντουλάπα σας για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Φορέστε το φούτερ με στυλ: Συμβουλές για μια άνετη εμφάνιση

HerNews ka

Kendall Jenner: Μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο sexy τρόπο

HerNews ka