HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο sexy τρόπο

Η Kendall Jenner έδειξε την… πίσω όψη της σε μια νέα διαφήμιση για τον οίκο Jacquemus ενόψει της εορταστικής περιόδου, τυλιγμένη με μια σειρά από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για την καμπάνια στο Instagram.

Στη φωτογραφία, η Kendall Jenner η οποία έγινε 28 την Παρασκευή – στέκεται με την πλάτη της στην κάμερα, φορώντας ένα μπεζ crop top και τίποτα άλλο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Ένα σκέλος από πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα φωτάκια τυλίγεται γύρω από το βρεγμένο κάτω μέρος της στη φωτογραφία, με μικροσκοπικά κομμάτια χιονιού να ακουμπούν πάνω της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο συνεργάζεται με τον Jacquemus, καθώς περπάτησε στην υπαίθρια πασαρέλα του σχεδιαστή στις Βερσαλλίες τον Ιούνιο με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κενταλ Τζενερ

 

Εκτός από την αμφιλεγόμενη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή της, η Jenner συνέχισε να γιορτάζει τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο στο Instagram καθώς καθόταν μπροστά σε τέσσερις διαφορετικές τούρτες γενεθλίων, συμπεριλαμβανομένης μιας διακοσμημένης με μια φωτογραφία της ως παιδί.

Κενταλ Τζενερ

Είχε επίσης μια επιτυχημένη εβδομάδα Halloween, έχοντας διοργανώσει ένα πάρτι με αστέρια και ντυμένη με μια τριάδα κοστουμιών, όπως η Marilyn Monroe , η κακοποιός του “Batman Forever” Sugar με την αδερφή Kylie ως Spice και Wonder Woman.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Κοντοβά: Φόρεσε το πιο στυλάτο παντελόνι για την άνοιξη!

HerNewskl

Vip Collection: Δείτε backstage της φωτογράφισης

Her News

Βάσια Κωσταρά: Μας δείχνει πως να φορέσουμε σωστά το εμπριμέ πουκάμισο;

HerNewskl