HerNews.gr
Beauty

Bubble gloss: Η τάση που θα επικρατήσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Bubble gloss

Τα bubble gloss nails είναι ένα μανικιούρ με μια απαλή και διακριτική λάμψη, που δημιουργείται με τη χρήση ενός λεπτού στρώματος διάφανου ή απαλού ροζ βερνικιού νυχιών και ενός top coat με λεπτούς και ομοιόμορφους αφρούς που δημιουργούν ένα bubble effect.

Η λάμψη είναι πολύ διακριτική και δίνει ένα απαλό, γυαλιστερό φινίρισμα στα νύχια.

Αυτό το μανικιούρ είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί με διάφορα σχήματα και μήκη νυχιών, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε περίσταση και στυλ.
Επιπλέον, η απαλή αυτή λάμψη κάνει τα νύχια να δείχνουν περιποιημένα και φυσικά, και είναι εύκολο να συνδυαστεί με άλλα χρώματα και σχέδια νυχιών.

Bubble gloss

Bubble gloss: Η τάση που θα επικρατήσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Ακόμα και αν δεν έχεις κλείσει ραντεβού στο nail bar, είναι σημαντικό να προετοιμάσεις τα νύχια σου για ένα τέτοιο μανικιούρ.

Αρχικά, θα πρέπει να καθαρίσεις και να περιποιηθείς τα νύχια σου, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα περιποίησης και κόψιμο των περιττών δερμάτων.

Στη συνέχεια, μπορείς να τα κοντύνεις στο επιθυμητό σχήμα και να τα λιμάρεις για να δημιουργήσεις το σχήμα που επιθυμείς. Μην ξεχνάς να εφαρμόσεις και ένα κατάλληλο προϊόν για να ενυδατώσεις τα νύχια σου και να τα προστατεύσεις από την καθημερινή φθορά.

Bubble gloss

Για το σχήμα των νυχιών, είναι προτιμότερο να επιλέξεις το σχήμα που σου ταιριάζει καλύτερα και το οποίο είναι πιο ευκολοχτένιστο για σένα.

Για παράδειγμα, αν έχεις στενά δάχτυλα, το squoval ή το almond σχήμα μπορεί να είναι καλύτερες επιλογές, ενώ αν έχεις ευρύχωρα δάχτυλα, το square ή το round σχήμα μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο.

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη: To beauty hack που εφάρμοσε σε 5 λεπτά για juicy χείλη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αντηλιακό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συστατικά του

HerNewskl

Glass nails: Το Korean beauty αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ήρθε για να μείνει!

HerNewskl

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

HerNewskl