HerNews.gr
Ελλάδα

Θάνος Πλεύρης: «Μου επιτέθηκαν με γιαούρτια μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά μου»

Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε οικογενειακή έξοδο στα Πετράλωνα με τη σύζυγό και τα δυο ανήλικα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό μέσω Twitter, η επίθεση με τα γιαούρτια έγινε το μεσημέρι της Κυριακής σε γνωστό μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, την ώρα που έτρωγε μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες με τα λερωμένα ρούχα των παιδιών. Μάλιστα ο Υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού τραυματίστηκε στο μάτι.

Ο Υπουργός ανέφερε πως τα γιαούρτια πέτυχαν τόσο τον ίδιο όσο και τα μικρά παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι».

 

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης ανέβασε ακόμα ένα tweet, γράφοντας:

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8χρονο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Τα ζευγάρια που χώρισε ο θάνατος στο μοιραίο δυστύχημα

HerNewskl

Καιρός: Βροχερός με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο σήμερα

Her News b

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία – Παραδίδεται στις 31 Δεκεμβρίου 2023

HerNews ka