HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Φόρεσε denim με τον πιο στυλάτο τρόπο

Rihanna

Η Rihanna πάντα δίνει τον καλύτερό της εαυτό όταν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό maternity look, και το τελευταίο της outfit δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και είδωλο της μόδας εμφανίστηκε στο CinemaCon στο Λας Βέγκας για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία Smurfs, φορώντας ένα total denim look. Το στυλ του canadian tuxedo είναι ένα από τα πιο iconic looks στην ιστορία της pop κουλτούρας, με το οποίο συνδέεται ιδιαίτερα το όνομα της Britney Spears και του Justin Timberlake από το 2001, όταν οι δύο τους ήταν ζευγάρι.

Το look της Rihanna στο CinemaCon συνδυάζει τα δύο αυτά outfit με εντυπωσιακό και στιλάτο τρόπο.

Rihanna: Φόρεσε denim με τον πιο στυλάτο τρόπο

Το outfit της Rihanna από τη συλλογή του brand Y/Project για το Φθινόπωρο του 2023 αποτελούταν από ένα μεγάλο τζιν φόρεμα-κάπα και ασορτί τζιν παντελόνι με ψηλές τζιν μπότες, όλα στην ίδια πετροπλυμένη γκρι απόχρωση. Για μια λάμψη, συνδύασε το look με ένα διαμαντένιο choker και ασορτί σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό, ατημέλητο up-do.

 

Το αρχικό look της Rihanna μπορεί να μας δίχασε με την υπερβολικά oversized σιλουέτα και τον όγκο του υφάσματος που κάλυπτε την κοιλιά της και την ίδια, αλλά όσο την κοιτάμε τόσο περισσότερο μας αρέσει και βρίσκουμε την εμφάνιση μοντέρνα και statement, χαρακτηριστικά που διαθέτει άλλωστε το total denim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CinemaCon (@cinemacon)

Νεότερα Άρθρα

4 νέοι τρόποι να φορέσεις τζιν φέτος

Her News

Tατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε ένα εντυπωσιακό neon κουστούμι

HerNewskl

Προϊόντα ομορφιάς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Her News