HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές και το… προξενιό από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με εορταστική διάθεση ξεκίνησε σήμερα, Πρωτομαγιά, την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια μπήκε αρκετά ανεβασμένη στο πλατό, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, την προηγούμενη μέρα την είχαν πιάσει τα ψυχολογικά της.

«Δεν έχω πρόβλημα, τη λέω την ηλικία μου. Χθες με έπιασαν λίγο τα ψυχολογικά μου, ότι μεγαλώνω, πλησιάζω τα 40. Μας πιάνουν αυτά που και που. Λέω, 38 είμαι, καλύτερα από ποτέ, τέλεια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία θέλησε να δώσει τις δικές της ευχές στην εορτάζουσα.

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής

«Κατερίνα μου είσαι σαν 18 χρονών. Χρόνια πολλά, το κορίτσι του Μάη. Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα, να σε χαιρόμαστε. Για μένα αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική γιατί έγινα για πρώτη φορά μανούλα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Έχετε το ίδιο ζώδιο και τον ίδιο ωροσκόπο. Κουκλάρα μου, σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είσαι γερή, να είσαι τυχερή, να είσαι ευλογημένη, να είσαι ευτυχισμένη.

Να έχεις στη ζωή σου ό,τι θες, ό,τι ονειρεύεσαι. Μπορεί καμιά φορά να δείχνεις πιο αυστηρή αλλά είσαι ένα πολύ ευαίσθητο και τρυφερό πλάσμα. Να έχεις πάντα την επιμονή και το πείσμα του Ταύρου που τα καταφέρνει όλα. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η πιο σημαδιακή στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σταματίνα μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Με συγκίνησες πάρα πολύ και περιμένω, αυτό που μου έχετε τάξει με τον Θέμη Σοφό» απάντησε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει:

«Εννοείται. Τον καλύτερο δικηγόρο που είναι αδέσμευτος και θέλει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με ένα τόσο όμορφο πλάσμα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Το πρώτο ρούχο που έδωσα να φορέσει η Ρούλα Κορομηλά ήταν μίνι – Είχε και έχει πολύ ωραία πόδια»

HerNews ka

Ελένη Δήμου: «Αν δεν πάω καλά με τον κορονοϊό, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»

Her News b

Γιώργος Αλκαίος: Γιατί αποσύρθηκε μετά την Eurovision;

Her News b