HerNews.gr
Μόδα

Doja Cat: Έκανε ένα εκκεντρικό ντεμπούτο στο Met Gala 2023

Στο Met Gala 2023,η ράπερ Doja Cat κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να τιμήσει τον Karl Lagerfeld και τη γάτα του Choupette με ένα ξεχωριστό και θεαματικό τρόπο.

Η Doja Cat φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Oscar de la Renta με μια γοργονέ γραμμή και μακριά ουρά. Το κομμάτι ξεχώριζε χάρη στην κουκούλα με αυτάκια γάτας που καλυπτόταν από 350.000 ασημένιες και λευκές χάντρες.

Το αξεσουάρ που έκλεψε την παράσταση ήταν το διαμαντένιο headpiece που φορούσε κάτω από την κουκούλα, ενώ συμπλήρωνε την εμφάνισή της με πολλαπλά διαμαντένια βραχιόλια και δαχτυλίδια. Η Doja Cat δήλωσε πως επέλεξε αυτήν την εμφάνιση για να τιμήσει τον μεγάλο σχεδιαστή Karl Lagerfeld και τον αγαπημένο του συνοδό Choupette.

Doja Cat

Το όνομά της Doja Cat προέρχεται από την αγάπη της για τις γάτες και τη λέξη “doja” που είναι σχετική με την κουλτούρα των κανναβιδιολών, κάτι που επιθυμούσε να εκφράσει μέσα από την εμφάνισή της στο Met Gala. 

Doja Cat: Έκανε ένα εκκεντρικό ντεμπούτο στο Met Gala 2023

Η εμφάνιση της Doja Cat στο Met Gala 2023 προκάλεσε αίσθηση και ανέδειξε την προσωπικότητα και το ταλέντο της ράπερ. Οι περισσότεροι κριτικοί μόδας συμφώνησαν ότι το εκκεντρικό στυλ της ταίριαζε απόλυτα με το θέμα του φετινού Met Gala, καθώς τίμησε τον Lagerfeld και τον συνδέσμο του με τη γάτα του Choupette.

Η Doja Cat έχει γρήγορα κερδίσει την καρδιά των θαυμαστών της μουσικής και της μόδας, χάρη στον πρωτοποριακό ήχο της και το ξεχωριστό στυλ της. Το Met Gala 2023 αποτελεί ακόμα ένα βήμα στην καριέρα της, που επιβεβαιώνει τη θέση της ως ενός από τα πιο φωτεινά αστέρια της νέας γενιάς.

Doja Cat

Αυτή η πρώτη εμφάνιση της στο Met Gala είναι απλώς η αρχή της συμμετοχής της σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό της, είναι βέβαιο ότι θα μας εκπλήσσει και θα μας ξετρελαίνει με τις επιλογές της στον χώρο της μόδας για πολλά χρόνια ακόμη.

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Högl: Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ρίχνει μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον

Her News

Sarah Jessica Parker: Ξεχωρίσαμε το πιο stylish outfit της δεύτερης σεζόν του “And Just Like That”

HerNewskl

Boxer shorts: Η νέα τάση που λατρεύουν όλες οι influencers!

HerNewskl