HerNews.gr
Μόδα

Cardi B: «Έχω άγχος γιατί η εμφάνιση μου στο Met Gala πρέπει πάντα να είναι πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη»

Ενώ η Cardi B είναι πάντα κάτι που πρέπει να δεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala, αποκάλυψε ότι νιώθει μεγάλη πίεση να ξεπεράσει με συνέπεια αυτό που φορούσε την τελευταία φορά που έκανε τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις.

«Κάθε φορά που έρχομαι στο Met, είναι διασκεδαστικό φυσικά. Αλλά είναι σαν, δεν ξέρω… όπως μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Met, πάντα νιώθω άγχος. Και οι ανησυχίες απλώς μεγαλώνουν και μεγαλώνουν και μεγαλώνουν», είπε στο βίντεό της στη Vogue την ώρα που ετοιμαζόταν για το Met Gala του 2023 .

«Ίσως επειδή η εμφάνισή μου είναι τόσο εντυπωσιακή που οι άνθρωποι απλώς περιμένουν κάθε χρόνο να είναι πιο εκπληκτική από την προηγούμενη, και είναι τόσο δύσκολο γιατί φανταστείτε να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Αυτό είναι βαρετό», πρόσθεσε η Cardi B.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Για τη μεγάλη φετινή διοργάνωση, η Cardi Bφόρεσε όχι μια αλλά τρείς showtopping τουαλέτες (με τέταρτη εμφάνιση για το afterparty) το βράδυ της Δευτέρας.

Έφυγε από το ξενοδοχείο της φορώντας ένα βαθύ ροζ φόρεμα με κοσμήματα και ένα ασορτί μεγάλο κάλυμμα από τούλι. Έφτασε στο κόκκινο χαλί με ένα ασπρόμαυρο φλοράλ φόρεμα με γραβάτα με μια ασημί περούκα.

Και τα δύο σύνολά της διοχέτευσαν αντίστοιχα αυτά που φόρεσαν ο Karl Lagerfeld και το μοντέλο Lily-Rose Depp για το σόου υψηλής ραπτικής Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 , σύμφωνα με το θέμα της βραδιάς “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Ο φόρος τιμής της στον σχεδιαστή συνεχίστηκε μέσα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, καθώς το τρίτο της ντύσιμο της βραδιάς αφορούσε το τουίντ – μια υπογραφή της Chanel. Φορούσε ένα ροζ-μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη  καθώς και πολύτιμους λίθους κάτω από το μπούστο και γύρω από το στρίφωμα.

Και για την τελική της εμφάνιση, φόρεσε ένα φόρεμα με χαρτί εφημερίδων με λουράκια για ένα afterparty στο The Box, στο οποίο παρευρέθηκε με τον σύζυγό της Offset.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Η Cardi B αποκάλυψε πόσο νευρική γίνεται πριν παρευρεθεί στην εκδήλωση μόνο με πρόσκληση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Vogue.

«Το άγχος», είπε η Cardi. «Ξέρεις μερικές φορές λέω “δεν θα κάνω το Met Gala του χρόνου, απλά δεν μπορώ να το κάνω”, σαν να είναι κακό για την υγεία μου».

Η μητέρα δύο παιδιών παραδέχτηκε ότι η νευρικότητά της προέρχεται από τον φόβο των “κακών φωτογραφιών, του κόσμου που δεν αρέσει το ντύσιμό μου, η πίεση!”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός στυλ: Πως να φορέσεις πέδιλα με καλσόν για εντυπωσιακές εμφανίσεις

HerNews ka

Pamela Anderson: Περπάτησε στο fashion show του οίκου BOSS στο Μαϊάμι

Her News

4 νέοι τρόποι να φορέσεις τζιν φέτος

Her News